Vilken revansch!

Lagom nedbruten efter Qatar ville jag tävla så snart som möjligt, upp på hästen! Lättast blev det att spela vår egen deltävling i Stockholmsmästerskapen, Höstslanten. Denna tävling likt många andra spelas över 6 serier. Vi har valt att inkludera en insatstävling för att krydda och erbjuda spelarna ett finalspel. Tävlingen spelades på Mainstreet, 41 fot. Detta är en av de lättare profilerna i Kegels samling.

Jag valde att spela insatsen då finalspel alltid är fostrande, samtidigt som man vill åt alla små skatter som finns där ute. Vad hände? Jag kommer hem från en resa där jag tyckte mig spela tekniskt bra utan vidare resultat. Besviken men envis ställer jag mig på banorna en tisdagskväll efter ett arbetspass och slår nytt personligt rekord!? Jag har glädjen att få utöva en idrott med mina närmaste, denna gången spelade jag ihop med farbror Leffe. Det finns personer som ifrågasätter valet att spela sin egen tävling, själv förstår jag inte riktigt resonemanget?! En aspekt i mitt fall är intresset hos lokala spelare som inspireras och mäta sig med spelare i Svenska landslaget, det är få förunnat. Skulle man ha möjligheten att spela mot någon på motsvarande nivå i golf eller annan idrott skulle det sannolikt vara uppskattat.
Jag började tight med Meanstreak vilket visade sig vara alldeles utmärkt, missade 12e slaget och lämnade 2-4 för 298. Efter att ha lämnat 10an två ggr i nästa serie bytte jag till IQ Tour och satta ut i den serien för 279 följt av 268 och 267. 1112 på 4 serier och 7e spelaren i Svensk bowlings historia att slå över 1100 på 4 serier. 1100 har alltid varit en sådan slagning man fantiserat om, när man inser hur många strike som behövs skrattar man åt det och fattar inte hur man burit sig åt. Vet inte om jag var i chock eller bara vaknade ut min trans men nu började det krångla lite och avslutade med 420 sista 2 serierna för 1530 och ledning i Open-klassen samt insatstävlingen.

En minst sagt sjuk dag ”på jobbet”!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s