Qatar – The nightmare continues…..

Då var det dags, nya spelbrallor, meat kofta till lunch i hallen att man rapade vitlök restan av dagen. Justerade ytorna på kloten och laddade upp inför spel. Idag var fokus på långsammare startrörelse för att skapa tid och ta bort den branta swingen som gör att jag kommer på bollen olika. Jag spelade bra idag, tekniken fanns där men fortfarande ville det sig inte. Jag spelade två starter i rad och hade läge båda gångerna, allra helst sista starten. Då började jag med 244 sedan trippel, spärr, strike i andra serien….. men trots noggrannhet, positivt tänk ville det sig inte. Jag kom till samma läge mer eller mindre igen, dryga 50 över efter 3 serier och jaga på schemat. Det visade sig att resultaten bromsade och cuten hamnade på 1306 dvs 19 poäng mer än jag lyckats skrapa ihop. Inför Desperadon kom Dom Barrett fram till mig och ville hjälpa till, förklarade att jag måste hålla brytpunkten längre vänster och att Shatter blir för stark där nere och därför resulterar i dålig carry. När jag berättade vilka klot jag hade i väskan förstod han ändå mitt val. Ett sista desperat försök att ta sig vidare fick bli ”sista chansen” dvs Desperadon. Spelade än en gång bra men när kravet är sina livs bästa slag för att falla 10 käglor känns det bättre att lura med sig någon av de svenska tjejerna för att byta henne mot ett gäng kameler och noggrant välja ut den snabbaste för att ta hem nästa ökenderby eller kanske rent av sälja samtliga puckeldjur, köpa en pokal med gravyr och komma ihåg Qatar som en fantastisk plats med stora framgångar.

Vi kan konstatera att deltävlingen var min sämsta på mycket länge. Förutsättningarna med min 3e plats på rankingen inför detta stop kändes bra, tyvärr stannade det där. Andra saker som låg i fatet denna gången men jag lärde mig något även denna gången.

Hem och slicka såren inför kommande tävlingar och dessa är rätt så många på kort tid……

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: