Member – Non Member Doubles

Den sista tävlingen för resan var en Member- Non Member lagtävling. Reglerna har gjort om en aning på vägen och vi internationella spelare räknades som Non members även fast vi är medlemmar. Jag och Johan Hellden valde att spela eftersom båda haft en bra look hela veckan. Spelare som Chris Barnes och Ryan Shafer stod utan partners länge men Chris hittade någon svart kille på 220cm utan vidare talang. Det var mest mycket av allt utan finess. Det är klart han inte var kass, han har säkert fler 300-ingar än mig, men det säger inte så mycket här borta.
Denna tävling spelades på Dick Weber en 39 fot lång profil som svängde på duktigt. Det skulle alltså komma att bli till att flytta vänster som innan. Vi började ok med 448 där båda gjorde ungefär lika mycket. Man gissade att det skulle komma att landa på 300 över för final över ett format på 8 serier. När vi var färdiga hade jag 1801 och Johan 1624, något som gjorde att vi inte lyckades få någon check. Spelmässigt spelade jag bra idag också, det vlev torrt på riktigt mot slutet, allra helst när vi bytta sida i slutserierna. De höga numren har haft en tendens att torka upp mer än de lägre så även denna gången. Även fast man flyttade in framför returen så tog det duktigt på vägen och tålamodet tröt efter att jag smällt upp 8an två gånger i sista serien. Det blev raketbollar snett upp med Eruption sista rutan för dubbel och avslutningsvis 5-8-10 som en härligt värdig avslutning på min USA-resa.

Vi har bokat in en finare middag som avslutning på denna resan. Detta på ett Brasilianskt steakhouse där servitörerna går runt med spett fyllda med kött från olika delat av djuren. Du flippar en pollett från rött till grönt beroende på om du vill bli tillfrågad eller ej. De presenterar vad som finns på spettet, skär sedan en skiva eller fler efter önskemål. En tillbehörsbuffe med bla en fantastiskt god hummersoppa fanns även att tillgå. Det råkade bli något glas rött till detta, det har vi gjort förtjänt av!

Nu är det bara 16 timmar resa hem på måndag, vilket gör att vi kommer hem först tisdag förmiddag.

Det som väntar nu är mindre tävlingar hemma och liga, innan jag åker till Quatar i december.

Tack för att ni läser!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: