WSOB – Chameleon championships

Eftermiddagspass igen, det innebär att vi har siffror att gå på. Det verkade som om staxt över 1800 skulle räcka. Detta underlaget var oxå det som jag gick vidare på förra året, då var resultaten ungefär demsamma. Jag hade för dagen borrat en Columbia Eruption med svagare pinne att kunna ha något som skulle glida lättare genom iläggen på bla just detta eftersom Chameleon hade den tunnaste filmen olja och skulle komma att torka upp mest av de 4 olika underlagen. Jag började med denne omkring 2a pil, hade en bra reaktion men hade samtidigt 2 andra klot som rullade minst lika bra men då tvingades jag längre vänster redan från start. En bra öppning men drog på mig 4-6-10 på en boll jag jobbade in vilket innebar att jag personligen trodde det skulle resultera i strike, sur ruta mellan strikerader. Efter detta lossnade det mer dock. Vi bytte sida och jag valde att byta till Arson Low flare för 240 och nu uppe på 50 över, sedan fortsatte det ok förutom att jag drog på mig 161 i fjärde serien denna gången, JAG ORKAR INTE! Det har varit lite så stolpe ut sista 2 dagarna, inte haft det där flytet man behöver. Missat prispengar med 17 resp. 35 poäng hittills. Fortsättningsvis försökte jag hålla mig till Eruption på högerbanorna då banan som förutspått torkade upp ordetligt. Så länge jag hade ansats att gå på kunde jag spela med Berzerk som jag polerat med 4000grit och fungerade mycket bättre sådan. Idag fastnade jag helt enkelt, för dålig på att ta beslut trots att jag visste redan innan att jag skulle behöva gå in framför returen. Avslutade där inne med Eruption och gjorde återigen en respektabel avslutning för 1694, mitt lägsta resultat hittills men idag saknade jag momentum tyvärr.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: