WSOB – Cheetah Championships

Cheetah på schemat. Jag nämnde tidigare att jag hade svårt förra gången att få ordning på dygnet, ingen skillnad denna gången. Det är horribelt hur svårt det ska vara att kunna sova rätt timmar, framför allt att kunna somna om. Min lillebror som olyckligtvis försov sig till ett tidigare arbete ett par gånger för många skulle vart hur safe som helst här. Problemet är att man inte har så mycket energi heller utan vandrar runt lite som en zombie, speciellt efter klockan 20.00. För säkerhets skull ska vi dra tillbaka klockan en timme också, GREAT!
Eftersom jag spelar i Squad B betyder det att jag spelar eftermiddagspasset första tävlingen med start 14.00 (22.00 svensk tid). Fördelen som jag ser det är att vi kommer ha resultat att gå på. Vår start är till stor del européer vilket kan vara en fördel då majoriteten amerikaner inte blivit upplysta om att det finns ytterligare 14 ribbor till höger om 3e pil.
Min reservplan var att använda plast från start då jag borrat en Taboo Spare dvs en plastboll med viktblock som flarar och gör den stark nog att jag kan spela efter kanten mig till höger så länge som möjligt och slipper därmed slåss om oljan inåt. Senare kommer man få nytta av spelet inifrån och då gäller det att ta ett ordentligt kliv vänster.
Dags för spel, plasten visade sig ta aningen för lite varpå mitt nästa steg i väskan blev Arson Low Flare som jag borrat på plats. Jag började med dryga 210 med viss mersmak. Logiska förflyttningar hela tiden, gällde bara att få ut bollen i tid annars blev det lätt att klotet hamnade på rot. Cuten spådde man rätt snabbt att den skulle hamna omkring 1930, vilket är helt sjukt. Efter 4 serier hade jag drygt 130 över och följde upp med 266 och 248, plötsligt hade jag 250 över dvs 1450 på 6 serier. Ekis som är på plats såg tidigt i 5e serien att jag började bli låg på energi, fick i mig smörgås och kaffe men den sparsamma sömnen och eftermiddagspass gjorde att jag tappade orken. Avsluta med 430 sista två serierna för 1885 vilket räckte till en blygsam 43e plats!!! Man behövde 1902 för topp36 som får pengar. 50 poäng från fortsatt spel och 17 poäng från belöning, lite surt om du frågar mig.

Bollarna som rullade idag var:
Hammer – Arson Low Flare
Storm – FireRoad
Storm – Shatter
Storm – CrossRoad

Kul att nämna. Under dagens spelpass kommer en helt främmande man fram till mig ur publiken, vill skaka min hand och säger: -Its amazing to watch you bowl, good luck!”. Det spelar ingen roll om man kanske hört något liknande förr, det värmer lika mycket varje gång. Jag sken självklart upp som en sol och tackade så mycket.

Imorgon spelar vi på Viper, där har jag inte den blekaste hur jag ska börja men det visar sig. Dessutom går vi ut i första squad denna gången, vår tur att vara testpiloter.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: