Individuella VM – Showtime

Morgonen började med en romantisk promenad med Paulsson på stranden, vi höll hand och skuttade som nykära tonåringar. Vinden smekte våra taggiga hjässor på vår stros bland morgonpigga pensionärer som valt att ta morgonkissen i havet. Vilken idyll!
Efter frukost var det avfärd med bussen till hallen. Man kan tycka att ballparken skulle vara öppen när man kommer med det officiella färdmedlet, men nej. Där stod man i bastun och svällde som en blåsfisk men 10 min senare kom en grekisk fiskare i sin jolle och dyrkade upp dörren med en ryggrad från senaste fångsten. Väl på banorna såg jag att Chris Barnes gick före mig dvs jag flyttade efter honom detta passet vilket är en bra referens, sällan man har det så bra. Som alltid när man går ut först har man ingen aning om vilken pace det blir men som alltid brukar banan ge dig vad du förtjänar så länge du slår bra slag och tar vettiga beslut. Började med min IQ vid 9-10 men flyttade snart närmre fickan runt 12 och avslutade skapligt för 205. Redan i frirutan tod jag upp 505T och klev in till 15. Trodde dock att detta skulle vara aningen tidigt men bollen läste bra och valde därför att fortsätta men den i nästa serie. Därefter spelade jag med den hela passet, flyttade successivt vänster och vissa banor skiljde sig en aningen men allt handlade om farten, så länge du hade rätt fart genom ilägget kom du undan ok. Samtidigt tittade jag omkring mig och såg flertalet spelare ha problem. Man såg mycket hörnkäglor då folk väljer att bara sätta bollen till fickan med fart, sedan när du släpper på farten var det mitt på. Även om Chris är en vän idag är det någonstans ett erkännande när man håller honom bakom sig. Jag var tvåa i starten efter den vänsterhänte egyptiern som utan tvekan är motivet till alla animerade andar i lampor vi sett i tecknade filmer. Det är HAN, jag lovar!

Nu blev det promenad tillbaka till hotellet och lunch innan jag kollade Paulsson som slaktade underlaget med SLOWHOOK!!! Ja, ni hörde mig. Har aldrig sett någonting liknande, såg ut som en lösspelare som försökte få skruv med plastkloten på discobowlingen, så jävla grymt han gjorde det. Att sedan TJ gick på droger och hittat något självgående spår gav honom en fjantigt överlägsen ledning, det lämnar jag åt Mulder och Scully.

Vi var nere på strandpromenaden på kvällen för att hitta en trevlig uteservering. Rekade miljön och diverse hotell, blev positivt förvånad. Visste inte att Cypern hade detta att erbjuda, riktigt trevligt om du frågar mig.

Four seasons
Nattklubb

Nu är det en dag vid poolen som väntar, gäller att passa på när schemat ser ut som det gör.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: