EM 2012 i Wien – Nya medaljer på spel.

Efter gårdagens final där Robban och Paulsson förlorade guldet med endast 7 poäng mot danskarna låg en dimma av snöplig känsla över laget. Det dröjde inte länge förrän vi ruskades av oss detta, det var trots allt bara var första distansen. Tomas drog lagen inför morgondagen spel i 3-manna innan vi lämnade bowlinghallen, det blev Jag, Larsen och Bolleby. Inte helt oväntat, sedan kan tala för mig och Martin, vi var skapligt sugna på revansch.
Idag skippade jag morgonpromenaden, den funkade ändå inte. Inte heller någon äggröra för den verkar kass. Det blev mer frukt och yoghurt istället, dubbla kaffe och rosa kallingar. Inför dagens spel tog vi upp ytorna på Omen och Manic till 4000grit våtslip, sedan bara torr handduk, ingen polish. Detta för att skapa längd och mindre styrka i mittdelen av banan. Planen från start var att gå hårt och rakt, inte låta banan ta bollen allt för mycket utan göra det så enkelt som möjligt med mycket fart. Inte alltid lätt att skjutsa på bollen i 400 knyck utan att ta i den, men allt det andra hade vi testat. Började ok med Omen mellan 2-3 pil, något sämre slag men totalt sett bra. Drog på mig 2 tomrutor i form av hål, 181 i serien. De andra grabbarna skötte sig bra därför gjorde vi 603 i serien. Andra serien tog jag beslutet att hoppa vänster där engelsmännen hade börjat. Spelmässigt bra serie och fortsatt bra spärrspel, nu med Manic innanför 4e pil. Ganska mycket runt med samma tänkt att inte ta för mycket i bollen samt komma sida på bollen. Vi gjorde en bra serie, ett sämre beslut kostade mig en tomruta. Kanske lika bra för det gjorde att jag testade det motsatta, gick tillbaka ett par stav och hårdare igen. En bra serie på laget, själv slutade jag på 207 för 388 på mina 2 serier. Pratade med Kim och konstaterade att jag tyckte jag bowlat ok, men tittar på tavlan och ser 12 under?!?! En något tursam start på sista serien hjälpte mig på traven, in framför returen och se till att få bollen höger. Det finns inget utrymme för ifrågasättning, bara utföra slagen. Kändes ungefär som att imitera farsan eller Pär Svensson fast något längre väg. 🙂 Grym avslutning på alla tre och 161 över samt ledning efter dagens spel. Jag gjorde 234 i sista för 622 på passet. Vi hade sammanlagt 5 tomrutor på laget, då stod jag för 3 av dem men vi var grymme idag. Höll ihop och spelade med grymt tålamod, nu är vi på banan igen. Äntligen!!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: