EM 2012 i Wien – Bestraffningen fortsätter.

Idag laddade jag med frukost och film. Jag gillar film, det är mitt favvosätt att koppla av. Satte kroppen i Game-On så snart jag satte mig på spelarbussen. Idag var det 40´c varmt ute, trots aircondition var det fortfarande 26´c i bowlinghallen. Detta påverkar självklart Kegels (teamet som bestämmer oljeprofiler) val av oljeprofiler en hel del. Tror knappast det var meningen att vi skulle skicka missiler med spin ner för banan när de valde vad vi skulle spela på.
Jag simulerade hur det skulle se ut och kännas på banorna idag. Allt gick enligt planen, efter 4 rutor hade jag och Larsen 7 kryss. Jag började med 4 raka och Larsen spärr och trippel. Sen var det precis som om allt var bortblåst, kloten hög och slet om vartannat. Reaktionen blev aldrig konsekvent, bra slag fick konstiga svar. Vi gjorde bara 400 trots denna starka öppning och pannan var i djupa veck. Jag började fundera för mig själv, vi är så mycket bättre än såhär. Detta får mig och Martin att se ut som nybörjare mot vad vi kan. Osku Palerma som de flesta vet vem han är ligger 56a, Martin 54a, Tore Torgersen 71a och Petteri Salonen 72a. Hade jag tagit ut laget på plats, trots Paulsson och Robbans silver idag hade min laguppställning sett ut som följer:

Ulf Bolleby
Niklas Linderholm
Dennis Johansson
Johnny Magnusson
Mikael Larsson
Lars Pejstrup

Dessa hade skrattat hela vägen till banketten medan vi andra gråter och letar efter vassa föremål att skära oss med. När jag tittade mig omkring idag, ekade mina egna ord i huvudet om att vara sida på bollen. Konstaterade varför spelare som Osku inte har något. Vissa saker kan man lösa med fart men inte allt. Jag valde att gå tillbaka och ställa mig mer eller mindre i det torra och dra den hårdare och med mer sida, jag spinner bollen helt enkelt för att behålla energi genom midlane. Detta löste mitt problem och jag gör ett ok pass trots en elak sista serie med 4 hål. Till skillnad från igår spärrade jag bra idag, så även Martin. Han hade enbart 2 spärrmiss trots sina 1130.

Imorgon 09.00 är det nya tag, 3-manna som spelas 2 x 3 serier. Jag spelar med Larsen och Bolleby (den yngre). Dags för vinden att vända!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: