Barcelona here we come!

Dags att lämna San Marino, eller snarare Rimini. Sista trippen till San Marino gjorde kvällen innan vi lämnade Rimini, då för att hämta mitt klot som nu pluggats, för andra gången då han klantat sig med blandningen innan. Med klotet under armen bar det av tillbaka till Rimini. Sista natten med gänget blev det men inget bus för det. Den troligtvis bästa köttbiten jag NÅGONSIN ätit tillsammans med ett lokalt gott vin, vad säger man!? Tack för denna gången, ses nästa år igen.

Ett par frågetecken beträffande vikten fanns där eftersom vi flög Ryan Air, de är bra på så sätt att man får det man betalar för och reglerna är strikta men alltid samma. Allt bagage gick igenom med marginalen 3hg. Väl på planet var det som vanligt, bara att jag glömt hur det var på Ryans flighter. Det tjatar om lotter och annan försäljning hela flygtiden. Som pricken över i var detta min sämsta landning of all times! Det var som om man släppte planet rakt ner i backen från 5 meter, tack Ryan Air nu har vi gjort affärer för sista gången. Folk skrek och skrattade i av obehag och rädsla. Personligen är jag inte rädd för att flyga men för dessa som redan innan känner obehag, dessa led jag med. De hyr säkert en bil till hemfärden hellre än att gå ombord på dessa flyg som påminner om en ett pendeltåg från Ukraina med sina blå och gula färger.(Kunde varit från Sverige men vi ska inte identifieras med sån skit).

Allt bagage är med och bussen från Girona står där som alltid och väntar snällt. Eftersom vi flyger med lågprisflyg landar också dessa en bit utanför, såsom Skavsta hemma i Stockholm. Bussen hade till vår förvåning WiFi, plus i kanten säger panelen som självklart är hårda i sin bedömning.

Barcelona är sig likt, vilket jag gillar. Barcelona och Wien är mina favoritstäder i Europa. Vi lämnar kloten på hallen, checkar in på hotellet. Kanold tycker att det är en bra dag att spela efter 1,5 timme bil Rimini-Bologna, 1,5 timme flyg Bologna- Barca, 1,5 buss Girona-Barcelona och sedan 20 min taxi till hallen. Alla är vi olika, jag har en lite annorlunda inställning till uppladdning. Nu gillar jag Kanold och förlåter honom för sin otur när han tänker ibland. ☺ Tittade den starten och tittade även nästa, samtidigt som jag väntade på mitt borrstål som Erik snällt tagit med sig hemifrån. Jag såg rätt snabbt vad man borde göra för att prestera, lite som det alltid är i denna hallen. Banorna i sig tillåter inte riktigt att vända bollen längre ut än 6-7 beroende på linje, men optimalt är om man håller sig runt 10 där nere. Tittade på min väska, skaffade mig en gameplan och gjorde 1381. Hade ett snack med Ekis innan starten och berättade snabbt om mina tankar efter San Marino, vad som var bra och dåligt. Började dock med att borra min Reign Supreme som jag fick sabbad i San Marino. ProShopen här är om möjligt den värsta jag sett. Har visserligen hört om den innan jag själv började borra men detta var ett skämt. Du slår på strömmen till samtliga redskap på jordfräsbrytare i elskåpet, där fanns inget ljus så Ljungen fick rikta armaturen över arbetsbänken mot borren för att jag skulle ha en chans att se vart borren kommer att träffa. För er som inte är så insatta borrar man hålen i klotet med olika vinklar beroende på rörlighet och storlek på handen. Detta är man så noga man kan med för att kloten ska kännas så lika som möjligt samt att man ska ha så lika förutsättningar som möjligt att göra lika med de olika kloten. Graderingen på skalorna här var tejp och ritade streck. Tyckte ändå att jag lyckats lista ut vart jag borde vara efter att ha borrat ett hål i ett sprucket klot först och dubbelcheckat pitchen med sådan mätare, men njaaaaa…. Vi kan väl säga att detta behöver göras om hemma om jag inte lyckas plugga klotet igen för att låta Einstein som driver shopen att borra åt mig då jag inte är tillräckligt van vid hans utrustning, tydligen.

Dags för spel och fokuserade på de sakerna jag såg som nycklar för stunden och började riktigt bra 233, 289 (10an i 11e). Därefter var banparen precis som jag minns på de höga numren. En motionsbowlare hade trott att han gjorde fel, en motionsbowlare som tror att han är bättre än han är skulle gnälla på oljan och skälla på personalen. Nu vågar jag kalla mig ett snäpp bättre än så och när jag har samtliga bollar utom 1 i fickan efter 3 serier och på bana 13 inte har någon utan 3 vänster och en som knappt träffar 1an på höger sida när jag överkompenserade, då vet jag att banan är annorlunda. Vill minnas detta från innan, samma sak är det med bana 12 som är tightare från bryt till käglorna. Annars är det mest detaljer men alla banor skiljer sig lite från varann. Installationen här är alltså under all kritik vilket jag personligen kan tycka är tråkigt när man spelar så stora tävlingar här som man ändå gör. Bara lägga all info till samlingen inför söndagen finalspel.

Nu blir det till att ladda på kontot för livskvalité igen. Tar en dag på stan fredag med lillebror att han också förälskar sig i denna stad. Sen blir det till att spela på Lördag 17.00 igen. Resten av grabbarna har anlänt också så vi kan snacka ihop oss lite inför det kommande mästerskapet om en månad.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: