San Marino, here I come!

Då så, då var det dags efter ett litet uppehåll. Har dock haft aningen svårt att hålla mig borta från kulorna. Spelade ett par Sthlm-mäst innan jag kunde slita mig helt. Har passat på att göra allt sådant som man normalt sett inte hinner med, sådant man ibland saknar när man satsar på någonting som jag gör. Det sociala på hemmaplan blir klart lidande. Majoriteten av vännerna man har utanför bowlingen hör av sig allt mer sällan eftersom man ändå aldrig kan umgås när de kan dvs på helgerna. Man är alltid iväg på något om kanske bara över dagen så är det något. Nu har jag varit på bio, middagar, luncher samt även lite fest för att ladda på med endorfiner inför nya satsningar. Jag blev ju uttagen till individuella VM som spelar på Cypern i år, det var riktigt kul. Normalt sett är det en individuell distans inkluderad i mästerskapen men baserad på lageventen, detta är ett rent individuellt mästerskap vilket är nytt.
Det var en härlig comeback, upp 03,30 då vi hade den tidigaste flighten någonsin. 06.10 bar det av till Köpenhamn för byte till Bologna. Denna gången har jag lurat med mig lillebror för premiär på europatouren och förutom honom är det Knodden och Timmy som ska testa lyckan utomlands. När vi väl kommit till Bologna fick vi tricksa och fixa med hyrbil då vi kom att bli 5 personer när Kalle väl anslutit. Ingen bil som fanns inne var stor nog för 5 personer med 5 klot var, så det blev till att hyra 2 bilar. Tävlingen spelas i San Marino som ligger dryga 13 mil bort från Bologna, dock en rätt enkel väg att köra, knappt att man behöver ratt på bilen men efter 2 timmar sömn är ingen bilfärd rolig. Det hettade på bra, mätaren stod på 36,5`c när vi stannade för att köpa en dricka på vägen. Man ska f-n inte klaga då vi haft 4-5 dagar totalt med riktigt sommarväder hittills i år.
Lämnade av kloten på hallen, begav oss ner till Rimini (Italien) som ligger 15-20 min bort vilket är trevligare än San Marino om man ändå har bil. Tog en repa på gatan längs stranden för att hitta ett lämpligt hotell, vill inte göra missen igen att luras av Hotells.com och deras bilder som tagits i det finaste rummet med ett objektiv med overklig vidvinkel. Fanns inte mycket tid att spilla utan mat och sedan åka tillbaka för spel. Än en gång en sådan ”går-det-så-går-det”-start. Efter 2 timmar sömn och resa hela dagen är man inte riktigt på topp, men man vill ändå spela för att skaffa sig en uppfattning om underlaget. Konstaterade efter 3 slag att min väska var alldeles för stark, shit vad det svänger! Jag har inga problem att spela hårt och rakt men när det är så mycket friktion där nere och man inte spelat på ett tag, då är man inte riktigt så lätt på handen och allt svängde häst. Slutade med att jag fick flytta vänster satan och ta något som orkade gå lång väg, vilket i detta fallet blev Vivid, igen. Känns tjatigt men det är en bra boll för ändamålet. Stog dock framför returen redan i serie 2, vilket oxå känns som ”igen”. Efter en knackig öppning och spel med samtliga klot gjorde jag ett par bra mellanserier, avslutade dock med 190 för 1299 vilket inte kommer räcka men nu var iaf 1a starten gjord och jag har lite mer kött på benen inför kommande start. Lite sen mat i magen och sömn var efterlängtat och så blev det.
Dagen efter blev uppladdningen aningen annorlunda, nu blev det ordentlig frukost, en vända på stan, lite häng vid poolen.

Grabbarna vid poolen.

Poolhäng.

Brorsan vid poolen.

Lunch efter det för att sedan sätta lite polish på Vivid för att skapa mer längd och kanske slippa flytta fullt lika långt vänster idag. Aningen snabbare ut blev det men fortfarande samma hästspark i friktionen. Hittade än en gång inga alternativ mer än att flytta vänster, dock har jag inga alternativ i väskan. Känns som om jag har en boll att spela med, vilket är sådär. Nu var jag jämn dock, alla serier mellan 215-223 med undantag från en rökare på hela 234. Avslutade inne vid 27 vid pil med Frantic då Vivid inte orkade få vinkel längre, mest för att det var mer nedspel denna starten. Satte ut från ruta 8 i sista serien för 1327 vilket borde räcka, 9a totalt efter vår start plus att de 4 bästa från Onsdag och Torsdag som inte klarar den vanliga cuten går oxå vidare. Glädjen varade inte så länge. Även om det var en riktigt bra start så gick 8 spelare om mig starten efter, detta gör att jag nu tål 18 spelare på 6 starter, inte alls lika kul. Visserligen ska jag ska spela igen men det är alltid skönt att ha en score man vet kommer räcka.

Medans dessa spelare sköt in sig tog vi en dusch, satte oss på balkongen och unnade oss en kall för att sedan göra stan. Detta var planerat sedan tidigare då jag lärt känna en av killarna som driver den största klubben i Rimini, Andrea. Kan hända att vi tar en sen frukost imorgon, men vet ni…… man får det! 😀

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: