EBT Masters i DreamBowl Palace, Munchen.

Somnande ovaggad igår efter finalspelet samt biljard mot Robban och Martin. Europmästarena mot Världsmästarna. Jag och Kalle briljerade, såklart. Tills dess att Robban fladdrat in ett par blundeskott från ingenstans och säkrade en enhet nationaldryck. Kanske var det så att jag låg bakom en försvarsmiss eller två och han faktiskt har spelat förut, men det skulle jag aldrig erkänna. Får träna med kön oxå vid tillfälle, underlättar dock att vi har bord i Bowlingpalatzet numera.
Rankingfinalen (Masters) spelas på Kegels ”Turnpike”, 41 fot. Skadade definitivt inte att få ett underlag som är ett par fot längre, däremot var det ingen större skillnad på vägen ner. Fortfarande mycket broms och scorerna var väl som förväntat. Ett gäng över 1300 med Mika i topp. Själv gjorde jag 1267 och var 30 poäng efter cuten. 8 spelare går vidare efter 18 spelade serier till matchspel. Avslutade framför returen men alldeles för många slag som var för dåliga och resulterade i tomrutor. Har inte haft den där goa känslan någon gång riktigt denna helgen. Känns hela tiden som om jag slår ett par bra slag sen kommer en mystisk gubbe med okänd längd och vikt, tar klotet av mig precis innan det ska lämna handen, slänger det 2-3 stav höger om mitt mål, gömmer sig sedan i någon vrå. Kvar står jag och får skämmas med en uppställningen jag inte kan motivera hur dessa käglor undkommit mitt klot. Det är jobbigt när man spelat så bra och plötsligt är det någon detalj som inte vill infinna sig. I dessa sammanhang när du har världsspelare omkring dig kan du inte blaja bort ett par serier och hitta något utan måste vara på tå hela vägen. Såhär var det även nästa pass, även om jag lät borra en ny boll Track 508A som såg bra ut var jag hela tiden förföljd av den mystiske farbrorn som missunnar mig en plats i toppen. Gjorde 1313 andra blocket där det för övrigt sköts på ordentligt. Vår egen Lucky Larsen var bäst med sina 1500 och ligger för tillfället 1a före den finske maskinen Mika Koivuniemi. Jag är 13e med mina 177 över, 90 poäng upp till 8e platsen. Kan inte annat än att göra de bra slagen oftare helt enkelt och hoppas att det räcker till fortsatt spel. Imorgon börjar vi spela 09.30.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: