Vissa resor bättre än andra.

Ja, vad säger man? Gårdagens incheckning och hotellvistelse var ett skämt. Det är klart, vill man spara pengar och bo billigt var detta klockrent men…… näh! Vi checkade ut, blev hämtade av Anze som körde oss till stan. Efter vårt Ö-råd ville vi inte chansa igen och tog in på Grand Hotell. Det kan aldrig gå fel med Grand tänkte vi, vi tänkte rätt!

Grand Hotell - Ljubljana

Kalle anslöt idag, kanske tur det. Vi hade ändå en trevlig stämning, kände att saker och ting flöt på, sådär glada att man njöt av livet liksom. Kalle for rescue! En glädjespridare som honom är svårt att slå, snart var vi alla sura och självmordsbenägna igen. 🙂 Alla bestämde sig för att spela kl.14.00. Denna gången tog det tidigare, min Vivid blev för stark och jag tvingades gå ännu längre vänster varpå den plana delen av profilen kom i spel. Istället fick jag välja svagare klot, som istället inte tog på vägen och jag fick ”skapa” midlane själv. Detta är något jag ALDRIG klarat förut, istället hade jag spelat hårdare och rakare men som jag förklarat tidigare är det inte lösningen på just denna laminaten med dess friktion. Denna starten höll jag en högre lägsta nivå, men topparna var inte lika höga. Det torkade upp allt mer och sista 2 sista serierna stod jag framför klotreturen. Anze berättade att folk på läktaren frågat honom om jag fjantade mig som stod där och bara tog 3 steg. Hade chansen att öka när det var 4 rutor kvar om jag satte ut, men 10an stog i ruta 10 och 1350 i mål dvs 2 poäng mindre än förra starten. Två höga och jämna starter i rad är akktid ett bra tecken men målet var att öka för att säkra plats i topp10 för att slippa 2 första passen på söndag. Jag är fortfarande topp20 och förhoppningsvis står det sig.

Det blev lunch på typiskt Slovensk restaurang och måltiden gick i tema, ”Kött fyfaaaan!”. Vi fyllde bordet med kött, bönor, grönsallad och bröd. En rejäl måltid och riktigt vällagat, alla gick därifrån med stora leenden och mätta magar. Ikväll ska vi göra stan är det tänkt, passar på när vi är spellediga imorgon.

Hepp´åre!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: