Sammandrag Örebro.

Klockan ringde i human tid denna helgen iaf, avfärd till hallen för att möta upp boysen och sedan hämta vår belgiska ”Lilla Fridolf”. Gery har frugan med sig på trippen för att skola in henne i det svenska seriespelet. Gerts kommentar of the day var när han presenterade sig för just henne: -Hej, Gert!
-Hi, Muriel.
-Jörgen???
-No, Muriel.
-Ok…?! Morgan…?!

Jag kände mig tvungen att rycka in; -”Nej Gert, hon heter Muriel.” Sen var alla formaliteter avklarade och vi kunde ta oss in i hallen för träning. Till vår förvåning var vi ensamma på plats för träning på underlaget. Med tanke på hur tabellen ser ut förväntade vi oss att se flera av lagen på plats men icke. Träningen kändes bra, vi jobbade på lite justeringar mot det vi tränat på i veckan på Mälarn och Högdalen. Örebro hamnade någonstans i mellanskiktet, vilket kändes bra på förhand.

Först ut var Engelholm, regerande svenska mästarna. Vi har möts 3 ggr innan, hemma, borta och på neutral plan. Vi vann hemma, förlorade borta samt i Eskilstuna på Boardwalk (36 fot) som oxå var underlaget de tog hem guldet på mot Pergamon. Då vann vi i en tight match med 11-9, nu skulle vi spela på Tokyo (43) som är raka motsatsen. Morgonpasset på underlaget skulle visa sig avgörande, Engelholms spelare började 1-2 korridor längre vänster mot vad bowlinghallen tyckte men trots det blev första serien jämn. Följande serier dominerade vi, 14-1 och mitt eget spel lossnade efter en missvisande första sådan. Två dåliga slag och 167, men sen blev det 922 i mål med avslutande 290. 4an i första rutan sedan 11 riktigt bra slag som alla resulterade i strike. Spelade i stort sett hela matchen med Hellraiser Revenge, den svaga pinnen och starka skalet passar grymt bra när jag ska spela nära fickan på längre underlag.

Nu är det två matcher kvar Wåxnäs och Falkenberg. Tar vi 2 poäng totalt på dessa matcher är vi klara för slutspel i Jönköping första helgen i Maj.

Game on!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: