BEC 2012, Paris.

Men på RIKTIGT? Klockan ringer 03.45, vad hände? Men vad gör man inte för att tävla på touren?! Erik gör sitt obligatoriska avstämningssamtal, som vanligt svarar inte jag pga toabesök, fortfarande sover eller står i duschen. För att lugna honom då han närmar sig maxpuls hör jag av mig för att visa tecken på liv.
Väl på Arlanda möter vi upp Knodden o Junior vilka uppför sig som ett gift par. Normalt sett brukar vi sova innan planet lyfter och vakna när det landar, nu blev det raka motsatsen. Var ett tag sen vi tävlade utomlands, måste vara det som gjorde att vi otippat snackade bort resan till Paris, satt bredvid Erik om jag behövde tillägga det?! 😀
Denna resan skulle visa sig vara egen på ett annorlunda sätt. När vi landar och förväntar oss Kalle och Paulsson inom kort men då ringer Kalle till Erik. Vi insåg direkt att något var knas då ingen hört talas om tillåtna samtal ombord på AirFrance flighter. Pölsen hade bokat resa med kudden i örat! Biljetterna var bokade med avresa i Februari varpå grabbarna fick boka nya biljetter med nya flygtider, skit oxå. Vi fortsatte med vårt, sköt upp sammankomsten med våra svenska bröder till senare.
Dags att hämta hyrbilar och ta oss till hallen…… men……. Erik hade drabbats av samma epidemi. Han i sin tur hade bokat hämtning och inlämning av hyrbilen i Stockholm, fast vi är ju i Paris??? Typiskt! Jag fick en droppe kallsvett i pannan och dubbelcheckade hotellbokningen men den var i sin ordning, tydligen resistent mot deras virus.

Tidig uppgång och resa samma dag men bowla ska vi. Blev till att HiFi-nörda lite i hallen, uppdatering av mobil, ladda ner diverse andra uppdateringar o så. Lite kass franskt mat och sen checka in på hotellet för dusch och ombyte. Hotellen i Frankrike är under all kritik, det mesta i Frankrike är iofs kass. Vid närmare eftertanke hatar jag Frankrike. Vårt hotell ligger en bit bort från bowlinghallen men sannolikt det hotellet som är minst dåligt. Det som bör nämnas är väl att varje rum har en kupévärmare, kan ha att göra med glipan under ytterdörren där mössen dansar limbo?! Sitter även en infravärme på toaletten för att förtydliga standarden på rummen.

Dags för spel, vi valde att spela starten 20.00 för att hinna ladda efter resan. Blev ingen vila tyvärr men ändå tid att varva ner och fixa med diverse.
Jag hade spelat på underlaget hemma i måndags men pga bihåleinflammation blev jag liggandes i sängen tis-ons och sedan utskrivet penicillin innan avfärd. Tycker banan påminner om det hemma, kanske en aning tightare i nedre delen av banan här. Samma tänk och bollar fick rulla. Började med ModernMarvel och Arzon. När det började krypa in en aning valde jag JetBlack men fick sådana ”kloffs”, 10an! Ingenting jag vågade luta mig mot och tog istället Hellraiser Revenge. Stark som den är blev det lite väl lång väl varpå jag gick tillbaka till JetBlack som nu läste bättre och gav ett bra mittenparti. Med 117 över inför sista serien visste jag att 250 skulle säkra en plats, men Taboon tenderade till att ta för tidigt och gick jag för lång väg lämnade jag hörnor igen. In framför returen på högerbanan och Arzons tur att visa sitt håriga bröst. Lite krångel i början men inför sista rutan hade jag trippel att gå på, sätter första men får tian på flack i 11:e. Tappade bollen lite i avspelet varpå den inte bar i träffen, 1356 i mål vilket sannolikt kommer vara 10 pinnar för lite. Kalle den lilla fisen sköt en 300-ing i andra när han spelade med mig, tror det är något med mig o Kalle i kombo! 😀

Årup hälsar att: -Grodlår smakar skit, men JetBlack är en magisk boll.

Spelar kl.1600 Fredag igen, med hopp om att skjuta ett högre resultat.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

En tanke på “BEC 2012, Paris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: