Liga hemma mot Alingsås, ett MÅSTE!

Efter matchen hemma mot Malmö i föregående omgång blev detta kniven mot strupen. Oavsett hur bra man tycker att man spelat på diverse underlag i olika hallar så har Tokyo på Mälarn en ond bowlinggud i sig som inte alls vill att du ska kunna sträcka på dig och känna att man haft en bra dag på jobbet.
Gametime och vi fick en stund på ett par lediga banor innan…… craaaaaaaap! Kloten får eget liv, IGEN! Känns som att spela på en bergstopp. Så snart värmningen var igång tyckte jag mig hitta något, vågade inte hoppas att det skulle innebära en dubbel eller två men tydligen hade jag fiskat i rätt vatten. Mådde inget vidare då jag dragit på mig en förkylning, hade bestämt mig för att spara på albatross/fiskmåsen i mig och lägga krutet på bowlingen istället för att breda ut mig och visa min inre glädje. Göran Carlsson på VBS tyckte att ”DV8 – Hellraiser Revenge” skulle skydda min väska varpå jag slagit hål i denna, 60 x 40 x 6 1/4. Den rullade samtliga rutor i matchen och blev ett ohotat förstahandsval. Andra serien var troligen mitt livs bowlingserie, den var klanderfri. Man kan tycka att en sådan serie ska resultera i 300 poäng men det var som någon uttryckte sig millimeter ifrån. Den serien kan jag leva på länge. det blev 258 med 10an 2 ggr på högerbanan vilket är typiskt för Bowl-o-rama, men utförandet var perfektion.
Det blev onödigt jämnt då vi släppte vår 8-2 ledning till 8-7 efter tredje serien, men vi tog ett nytt tag om matchen. Personligen började jag med 7 raka kryss, tyvärr avbröts sviten av ett hål i 8:e rutan men om alltid var det viktigast att vi vann matchen. Jag fick ihop 908 vilket var min bästa match hemma by faar. Hade två matcher på 802 resp. 804 innan. Jag var mållös och grabbarna var nöjda med ”nyförvärvet” inför denna omgången.

Vi har allt i egna händer inför sista omgången som är sammandrag i Örebro, vore riktigt coolt om vi tog oss till slutspel. Till sammandraget kommer även Gery Verbruggen som förstärkning.

Paris i helgen, dags för kroppen att kurera sig….. har något bra på gång ju! 😀

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: