Intervju i Magasin KroppsNytt.

Nu kickar vi igång igen, bigtime! Är inte den som vill inkludera alla i precis allt jag gör men att inte skriva något alls så snart det blir tunt med tävlingar verkar inte hålla heller. Därför har jag bestämt mig för att skriva om lite vad som.
Just i veckan blev jag inbjuden till en intervju med KroppsNytt, ett magasin som skriver om kropp och hälsa samt uppvaktar diverse framgångsrika profiler i olika grenar, denna gången jag själv och Andreas ”Riffen” Karlsson som jag träffat tidigare och skrivit om här i bloggen. Han var en av killarna som mördade sina triceps på SATS Huddinge. Nu ska Andreas se till att jag omöjligt ska kunna förknippas med bowling, här ska tränas. 😀

Intervju KroppsNytt

I veckan gick reprisen från Chateaubriant och Monaco. Anledningen varför jag valde att åka dit i första hand var just publicitet, fanns inte mycket annat som lockade förutom Monaco då jag aldrig varit där innan. När man nu mötts flertalet ggr av, -”Jag såg dig på Eurosport i veckan”. Så även nu när jag sprang på Andreas i och med intervjun inser man att det fungerar och poängen med resan faktiskt fyllt sitt syfte.

Lyssna på intervjun här.

Intervju med Dennis Eklund i Magasin KroppsNytt.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

2 reaktioner till “Intervju i Magasin KroppsNytt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: