Vad hände?

Liga hemma mot Team Malmoe. Det är klart att det kommer viss anspänning desto närmre säsongen kommer till sitt slut och tabellen tightar till sig men ibland är bollen ”för” rund. Jag som inte varit uppe på hallen under veckan passade på att spela på underlaget innan matchen då jag borrat en del nya kulor som behövde testas. Reaktionen på Högdalen kontra Mälarn är så stor att det inte går att jämföra eller våga räkna med likvärdig framgång på båda hallarna.
Grabbarna trillar in en efter en och samtliga är taggade vilket är kul, det är tjusningen med ligan. Momentet med uppladdning, sammanhållning, att spela i lag helt enkelt. Väl på banorna ser det ok ut, känns som vanligt dvs tufft men det brukar ordna sig eftersom det är lika svårt för alla men idag hände allt som inte fick hända på samma gång. Ett tämligen opressat Malmoe sprang runt och småflina, gapade på deras danska tolkning av det svenska språket, allt flöt liksom på lite för bra. Många gjorde en ok insats, inget snack om det men samtidigt fick vi all skit man kunde tänka sig. Andra serien tog priset, då passade vi på att bränna ett par enkelkäglor oxå för att krydda underläget ytterligare. 0-5 i häcken och fantastiska 1420 lyckades vi skramla ihop. Som tidigare nämnt kom liksom allt på samma gång. Underlaget är ofta varierande när det är såhär tufft som det är, denna gången ytterligare en ny variant. En blommande Max Ornered som spelat övertygande på hemmaplan hade klot som såg påminde om epileptiska huggormar och 320 efter första 2 serierna. ”Lövster” som oxå varit ett stabilt kort fick ihop dryga 720 på sina 4 serier. Det var maskinen TW som höll måttet och mer därtill följt av Jordan som får godkänt. Sen har vi mig och Erik som följde varann slaviskt i högt och lågt, 770 vardera och 2p. Det är FÖR dåligt! Förra helgen tog vi 10 av 12 poäng, även om resultatnivån varierade så gjorde vi det som krävdes, och nu detta?! Även om vi både hade chansen att vinna matchen eller åtminstone knipa en poäng inför slutrutorna så lyckades vi inte knyta ihop säcken, vi var liksom aldrig med riktigt, kändes konstigt efteråt. Kan inte annat än att sammanfatta matchen med att Malmoe var på tå denna helgen eftersom de dessutom lyckades vinna dubbelt. Deras korståg fortsatte norrut till Sundbyberg där dom vann med större marginal är mot oss.

Hur som helst, vi har en ny hemmamatch nästa vecka och jag tycker synd om Alingås som nu kommer att få sota för denna stöld. Vi har fortfarande slutspel som målsättning och vi kommer icke att låta detta dra ner oss.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: