Cashbacktour Högdalen

Jag har sagt det förut, att tävla i sin egen bowlinghall är inte alltid lätt. Börjar tro att det är för att kroppen (speciellt numera när jag inte bowlar liga här heller) inte är van vid skarpt läge?! Känner nästan en nervositet som jag inte ens känner i skarpa lägen på europatour eller mästerskap, märkligt. Säga vad man vill men det mentala är viktigare än NÅGON ens kan föreställa sig.
I veckan fick jag veta att man kan skicka hår som måste vara minst 3 månader långt på analys. Då ser man exakt vilka ämnen din kropp har för lite utav, och då pratar vi inte bara om du har järnbrist eller liknande. Man kan även utläsa självmordsbenägenhet, vardagligt sockersug etc etc. Självklart har man oxå framställt olika kombinationer av vitaminer och mineraler som stabiliserar dina depåer med obalans som i sin tur skapar dessa reaktioner och följder. Detta till ett cirkapris på 1500:-, taget säger jag. Snacka om investering i sig själv!
Hur som helst, jag borrade 4 nya klot i veckan. Har dribblat en hel med greppet denna säsongen och kommit fram till ett par saker. Självklart måste jag bowla med grejerna men kom in galet denna gången. Började med 400 men smällde in 278 i 3e serien, varpå jag var på banan igen. Så snart banan kröp inåt kom jag på mellis och varvade 210-serier med någon på 230 men det är inte mycket värt när pacen ska vara 240. Hade 1875 sedan tidigare som inte räckte till placering topp8 och detta lyckades jag inte förbättra idag. Känner att jag stundtals spelar mitt livs bowling men det slinker in för dåliga slag mellan varven som stökar till det i protokoll och skallen. Ska prata med Ekis och se till att detaljerna sitter på plats till Paris, men först och främst liga i Skåne till helgen.

Nya klot i väskan:
Storm – Modern Marvel
Storm – Crossroads
Columbia300 – Benchmark
Columbia300 – Eruption (min 2a)

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: