Final i Höstslantens insatstävling

Det är ett par stycken som kommenterat en saknad av nya inlägg mellan varven, ska se till att skriva mer frekvent och i samband med avslutat spel. Det är dock desto svårare att skriva om man saknar motvation, vilket sannolikt kan visa sig om man har idétorka, trots allt vill jag underhålla er när jag skriver och detta kräver inspiration.

I fredags var det finaldags på ”hemmaplan” eller snarare sagt på jobbet, Högdalens Bowlingpalatz. Alltid lite speciellt att tävla i palatzet. Det är visserligen där man tränar och kan hallen i sig men just att framgångarna föder förväntningar, något jag blivit bättre att handskas med men det är fortfarande annorlunda. 4 + 4 serier och med stege som avslutningar, 16 spelare blir 8 som blir 4 samt resultaten med de första 2 omgångarna.
Började lite halvknackigt men fick grepp efter 2a serien med 256. Folk gick ut hårt i första men bara 2 spelare över 200 i andra trots hcp. Slutade på 853 och 5a vidare i ett relativt tight finalfält, cuten blev 826, finfrämmandet från Nynäs Christer Germerud.
Nästa 4 serierna drog vänstermaffian ifrån trots att man spelade klart bättre. 4 av 8 spelare var vänsterhänta, Erik utbrast att vi var ny Nyköping…… men njaaaaa… kanske på detta smörjet. Mina 934 andra blocket räckte precis upp över strecket och min motståndare blev Robert Blom från självaste Bajen fans med sina 44 pinnar per serie. 2 provrutor per bana och nu hookade det på lite, mycket trafik på vänster halva än vanligt och jag fick hoppa in till 5 pil och koppla in storskruven. Dessvärre fick jag inte loss det och 10an 3 ggr inklusive ett dåligt slag när jag klev framför returen, det räckte icke. Robert som satte BigFive på fel bana slog om och höll ihop det resten av serien. Slutade med att jag fick spö rent 185-184, vilket gjorde ont som Johnnys senap i rumpen! Sedan hans 44 extra så 229-184. Surt sa räven, men jag kan inte säga annat än grattis och att jag hoppas vi möts igen så jag får revansch att han inte hittar hem! 🙂

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: