EBT Ballmaster – Final

Film på rummet med Kalle aka Barbie blev det på lördagen. På kvällen blev det rekommenderad restaurang av Guide Michelin, Fishmarket. Måste erkänna att jag gillar fisk i ganska få former jämfört med kötträtter. Kan dock inte klaga på något av det som serverades den kvällen, vilket käk! Även desserten höll hög kvalité. Vi skulle inte ha någon dessert efter för och varmrätt men eftersom allt varit så gott var vi liksom tvugna att beställa lite socker på maten. Somnade som ett barn efter bowlingsnack på rummet med Hella och Johnsson Jr.
Finaldags och nya mål var uppstakade. Hade polerat 505T efter kvalet då för mycket yta gjorde kloten trötta. Fick spela med 2 vänsterhänta på fresh, kanske inte optimalt då banan blev lättare desto mer spelad den var enligt mig och resultaten. Med 34 i ruta 4a kunde jag hålla mig för skratt, dock vet vi vad dialogen många gånger handlat om, tålamod och självbehärskning. Det var mycket tightare än när jag kvalade, eller snarare snabbare ut för häng fanns det inget, inte sväng heller nu di iaf inte där jag vill ha den. Med blanka klot i väskan och något bollrädd då reaktionen var så varierande tod det ytterligare 1 serie innan jag tog beslutet att bara gå vänster och ”skruva fläsket” ur banan, som ALLA andra oxå gjorde. Spelare som Tomas fick oxå problem när de ville stå kvar, han om någon kan välja sin reaktion i tighta linjer omkring 13-17 men inte ens han fick bollen att göra lika två slag i rad.
Tog mig genom passet och slutade 35a vilket kan låta rätt kass, räddar mitt skinn genom att konstatera att 15 proffs plus resterande elitspelare från Europa var på plats. Icke att förglömma att vi var i Finlands som fortfarande har många spelare av hög klass, även om det inte ritkigt är som för 10 år sen.

Slutsats av detta är väl att man bör spela någon extra gång även om man kvalar in på första försöket. Kan kännas som sura stålar men det kan kosta mer i slutändan om man inte unnar sig det.

Hem till ritbordet…. gör om gör rätt!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: