Ballmasters 2012, 1a starten.

Man grabbar dörrhandtaget, känner hur kallsvetten kryper på och kroppen fylls av vemod när bilen rullar in över landgången. Jag gillar verkligen inte Finlandsfärjor, om någon nu inte redan uppfattat det. Bara atmosfären ger mig rysningar, ledsen om jag sårar någon av er som bokar en tur då och då som mysfärd på vattnet med god mat och dryck med trevligt sällskap. Jag är inte speciellt förtjust i dessa bufféer där maten påminner om förfinad skolmat. Konceptet är självklart bra för den som vill fängsla sina vänner, allra helst dom som har en förmåga att smita undan efter halva kvällen, nu har de inget val annat än att umgås tills den sista falska tonen tagits i karaokebaren. Jag gillar verkligen inte karaoke heller, ändå ÄLSKAR jag musik. Tyvärr är det alltid dom som inte borde sjunga som vågar sig upp. Taxfree är det som räddar färden, man unnar sig alltid ett par fina flaskor vin vilket höjer livskvalitén på hemmaplan sen.
Det blev middag på någon av de andra restaurangerna, ”Vildand med svartrot i grädde” ett par glas rött, spendera ett par kronor på roletten och sedan kurs mot arcadhallen för battles i Guitar Hero, sen var den kvällen gjord och samtliga somnade som barn dagen före julafton.
Är den inte fantastisk, den finska rösten som väcker dig på morgonen, ”-Huomenta!”. För mig känns det som Mel Gibson i slutscenen av Braveheart när han skriker, -Freeeeeedom! Det betyder nämligen att vi är i hamn och man får ta sig av den flytande skroten.
Aningen stressat som alltid när vissa envisas med att spela starten 11.00 dvs 1 timme efter att vi kommit i hamn. Man ”hinner” om man vill, men det betyder att tejpa tummen i bilen och byta om på parkeringen. Mogen och förnuftig som man är. *sträcker på mig* 😀 Valde jag titta en start, få något i magen och piggna till efter helvetesfärden. Hade läst mina utvärderingar från förra året, erkänner att dessa utvärderingar är bra att titta tillbaka på. Hade envisats med urethan första serierna med varierande resultat, valde urethan just för att det var knepigt från start. Hade haft problem i klivet till reaktivt när det var dags. Hade spelat Prodigy Elite som jag blankat då matta bollar varit trötta men ändå behövde man få bollen i rull på vägen annars lämnade man hörnen hela tiden. Vad man oxå ska ha i åtanke är att den kulan har lågt RG vilket jag hade i åtanke när jag packade väskan. Med detta i bagaget valde jag Omen och Eruption bland annat, bra val herr Eklund! Efter att ha testat 7 klot på värmningen blev det Omen från start till mål, testade Eruption ett par frirutor och den gled betydligt längre men med rätt reaktion från bryt till käglorna. Kvalade in på första försöket i Ballmasters, det är värt att nämnas. Har ALDRIG hänt tidigare, 1353 blev det och vistelsen i Finska kylan blev plötsligt mer trivsam. Middag på italiensk restaurang och åskådare till finalen i Miss Finland 2012 som hölls på hotellets nattklubb. Har haft sämre helger i Helsingfors, normalt sett spelar man alla starter man kommer åt och svär sig svart om tungan över Talli. Har jag blivit bättre eller Talli lättare? Kanske är det så att träning ger färdighet, att man kan lära sig saker även om man fyllt 30? Tror nog att detaljerna vi jobbat på sedan Mark Baker var här i våras visar sig fungera allt oftare.

Final på söndag, jag gillart!!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: