Ligamatch hemma mot Umeå.

Lite svårt att tagga till, erkänner. Hade spelat 14 serier i finalen av AIK´s tävling. Jobbat hela lördagen för att redan spela match söndag på Tokyo som dessutom är Gnet-Åke upphöjt till 4 genom svansknut baklängesost minus tumhäng! Tålamod är nyckeln, vi vinner ju. Så även denna gången, kommer sannolikt fortsätta göra det men jag är lagom vass på detta. Har 2 matcher strax över 700 men lyckats klättra över 800 oxå.*golfapplåd*
Började med 170, 160, 170. Spelade med TW som skötte sig strålande, inte många dåliga slag där inte. 2 matchpoäng efter dessa 3 serier. Det stod 10-5 till oss och jag var på väg av för Niklas Löfströms tur i helvetet! Lagom i nedpackningen av klot fick min trippel i ruta 10 fortsatt förtroende, även om det kändes som ett hån mot Nicke. Självklart vill man spela, jag vill ALLTID spela men ibland måste man vika sig och vara stor nog att kliva av. Nu blev det iaf att spela vidare, fortsatte som i slutrutan innan. Något hände och 259 blev det, säkrad banpoäng vilket självklart var skönt. Varje gång jag gör sådana upphämtningar kommer jag att tänka på Monika Lingvall som för övrigt pressade ut Knodden dvs Mikael Kanold. Hon sa till mig för ett par år sedan, du ger ju aldrig upp. Spelar ingen roll om du har 2 x 150 så kan du från ingenstans skjuta 2 x 270. Det är väl så, jag tänker alltid att jag har inte råd att bli arg. Hur svårt det än är, så länge du är arg och tänker på dåliga slag, desto längre bort ligger de bättre slagen. Jag har inte råd att bli arg och gräva i tomrutor eller annat dåligt, det är mycket Terje Liens förtjänst plus att jag är rätt vass själv, faktiskt. Gillar att fundera över saker, just det mentala har jag rätt bra koll på om jag får säga det själv.
Vinst i matchen och packa bilen för kval om 25 minuter i sumpans tävling, Go For Strike. 😀

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: