Kval Go for Strike.

Golfen fick jobba på Essingeleden. Fullpackad bil och lillebror som Co-Driver bar det av till Sumpan med ligavinst i bagaget. När vi kom in i hallen fick man sin startbana hojtad i luften och samtliga banor belagda med spelare som väntade på att få komma till start. Kanske inte bästa uppladdningen men ville ändå spela tävlingen.
Började kanon, underlaget var kanske inte det svåraste och som titelförsvarare inledde jag övertygande med 247, 257….. trevligt! Hamnade i lite problem till och från efter detta. Sundbybergsbowlinghall är raka motsatsen till Högdalens Bowlingpalatz när det kommer till karraktär på banorna i sig. Högdalen känns om om banorna lutar uppför då hallen har en ordentlig slutkick medan Sumpan känns som Super-G. Därför är det inte alltid lätt att gå vänster och skruva runt hela hallen vilket underlaget bjöd in till. Kanske skulle jag använt något snällare och flyttat höger mot slutet eller ökat farten men soppatorsk efter många serier och aningen bristfällig uppladdning så slutade jag på 1740 och missade final med dryga 50 poäng. En trevlig tur och kvalitétsid med lillebror vart det allt men finalen fick klara sig utan mig denna gången. Ballmaster nästa helg, ett ordentligt tufft startfält med dryga 10 jänkare och alla andra toppspelare från Europatouren plus ett antal finnar som för traditionen vidare, då ska kanonen visa sitt rätta jag!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: