AIK Tournament – Start 3&4

Sa jag att dagen började med ”Bonka bäver”? Visste väl att det var rätt koncept. Frulle med grabbarna och pop i högtalarna piggade upp. Kände att jag var mer laddad för spel idag, även om jag varit sugen att tävla sedan uppehållet.
Då var det dags igen, andra starten ihop med pojkarna i truppen. Fortfarande några av oss som inte lyckats hålla ihop det hela vägen. För min egen del har inte höga serier varit problemet utan just att de dåliga slagen straffat mig då kvalitén på dessa kan jämföras med ketchup till gröt. Började ok idag, skrapade ihop 900 efter 4 serier och höll mig verkligen vid cuten hela tiden, ville liksom inte lossna att jag fick andrum. Samma bollar och tanke, ville bara göra det hela bättre än innan. Började med GameChanger sen Eruption och vidare till HyRoad, slutade med att Omen fick rulla på slutet. Tömde en ruta på banorna 1-2 för 220 och 1123 inför sista. Behövde 230, det visste jag innan. Banparet jag kom till verkade ok, tills dess att jag inte fick ut bollen i tid, då tjuvtog den på vägen vilket tyder på att någon varit innanför mig. Innan jag tog beslut om att gå mer vänster vilket innebar framför returen på högerbanan hade jag inte längre chansen att nå mitt mål, 200 och 1323. Detta resultatet visste jag skulle räcka till kvällens semifinal men slåss om 12 platser och fortfarande inte löst banan bra nog att kunna hävda mig imorgon. Nej, det duger inte! Ta en start till med vetskapen om att det som sämst blir semifinal, göra något som jag inte gjort innan för att ta reda på ytterligare svar. Under dagens pass hittade jag detaljer i tekniken som visade sig rätt avgörande för att få ihop strikeraderna i nästa start.
Lassagnen jag beställde i pausen får 2 solar. Jag gillar mat som smakar något. Förstår att mat som serveras ska passa alla, jag verkar inte ingå i alla men det är ok för mätt blev jag. Tur för grabbarna att de är trevliga, kommer fortsätta äta deras mat bara därför. 😀 Kikade lite på de stora pojkarna vänster om mig på värmningen, många gånger innan har Mikas ytor fungerat bra även för mig. Han hade mer yta på sina klot än jag hade. Hela tiden innan har jag spelat blankt för att kunna få igenom bollen ostört, då oxå med svagare layouter. Valde att ta mer yta på 2 klot denna gången, 505T……. har jag nämnt den bollen tidigare….. ELLER???!?!?! Ska börja åka på tävlingar med skorna runt halsen, checka in 505T tillsammans med ett par kartonger abralon. Började 1a serien bra men hamnade på mellis, bollen började ta tidigare varpå jag flyttade vänster. Problemet var att det bara tog tidigare. Kikade på Tomas o Mika, de båda tryckte till bollen mer än jag (allt är relativt). Prova det även jag….. men icke….. bollen bromsade till och sedan kanade vidare, bra plan Kerstin, NOT! 178 efter diverse tomrutor mot slutet. Har predikat bland mina bowlare på Högdalens Bowlingpalatz om hur viktigt det är att INTE tappa skallen bara för att det går emot. Kanske finns det hopp för att mina visdomsord når fram när jag de senaste tävlingarna varit en slow starter som nu. I andra serien hade jag 2 sämre slag men det märkte inte banorna, istället straffades jag på ett av de bättre, men 11 av 12 var kryss och vips så höjde man sig 101 poäng från föregående serie. Plötsligt var man med i matchen igen, gööött! Efter den serien bowlade jag RIKTIGT bra, sådär bra man gör när bowling känns lika lätt som att stava sitt eget namn om man heter Bo, Ida eller Ljótur! Följde upp med 244, 279, 222 och 225. Var riktigt i gungen i 5e serien faktiskt, fick 7-10 2 ggr på de 4 första rutorna med 2 olika klot. 42 i ruta 4a kändes kanske inte som en vinnare, men satte ut för 222 och Mika gav betyget, -Good save!

Finalplatsen klar efter bländande spel och Anjas Vedugn skulle får besök av mig och mina inneboende. Finns inte mycket belöning som kan mätas med en pizza där, rekommenderar dom VARMT! Pengarna tillbaka garanti på att deras pizzor hamnar i era topp5.

Nu ska jag sätta mig i bubbelkoppen på verandan, titta på det tunna snötäcket och låta musklerna mjukas upp innan kudden ska få mitt sällskap!

Imorgon smäller det 08.00, givakt!!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: