AIK Tournament – 2a starten.

Efter en trevlig kväll med gott sällskap var man laddad för att spela igen. Vaknade upp i ett kollektiv där man fick sätta duschschema på badrumsdörren, samsas om äggen och dela yoghurten broderligt. Blev en trip till shopen, Årup behövde byta ett par fingerhylsor inför AIK´s skruvläge. Kände mig lite utanför när jag stod där utan något att justera, borrade därför en ny boll istället. Hörde en röst som viskade ”Ta mig…….. ta mig…… du o jag Dennis!”. När jag lokaliserat varifrån ljudet kom var det guldkornet HyRoad som ville ha en plats i väskan. Jaså, då fanns det inget annat att göra än att sätta ett par hål i den innan avfärd till parkeringen med tutande restaurangägare med hår på ryggen.
Denna gången började jag på A-sidan, enligt statistiken var man klar för final med den lottningen, vet inte vad som gick fel där? Kanske blandade de ihop mig med någon annan för mina klot ville inte spela på fredag igen. Började knackigt igen, denna gången med 190 följt av 200. Klart jag hade ökat från föregående start men med tänkte på resultaten i övrigt motsvarade det en get vars mjölk som inte kunde bli till ost. Sedan lossnade det lite, hittade samma läge som starten innan med samma kula, Columbia 300 – Omen. 10 raka från start och sedan washout, måste varit samma kille som slog mina slag i början av första squaden. Hoppas jag slipper betala dubbla startavgifter eftersom det uppenbarligen inte bara är jag som spelar för mig. Upp som en sol och ner som en pannkaka, bytet var ok trots ett par tunga rutor mot slutet i 4e. Vips så smällde man in 149 på 27-28. Jag VET att många gör högt där, men v-f! Tror säkert att de banorna skulle göra sig grymt bra tillsammans med bana 3 från Västerås i Tibet. De kommer snart ha full hall där nere. 1252 i mål när kloten rullade som vanligt igen på nästa banpar.

Jag åkte direkt till Högdalen för att jobba. Var dock tvungen att träna det första jag gjorde, frustrationen var tvungen att tas ur kroppen. Hittade ett par detaljer som inte funkade, får ofta ont i stortåleden när jag faller framåt och tyngden hamnar för långt fram, så var fallet just nu. 30 min på banorna och x antal slag så bra att man fick byta kallingar. Bara ladda om för ny start.

Passade på att väcka Kalle och Mattias med 250kg – Bonka bäver att vinglasen hoppade i skåpen, kan det gå annat än bra idag?

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

En tanke på “AIK Tournament – 2a starten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: