StMäst – Höstslanten.

Juluppehållet var slut, hade bowlat ett par ggr för att känna på kloten dvs betta mot husligaspelare på Annandagsfest i discobelysning typ. 🙂 Det är klart att all träning är träning, just momentet discobowling kanske inte till användning så ofta men ska man nu se någon nytta med det i träningssyfte skulle det vara att du uteslutande tillämpar din feeling när du spelar, finns inte mycket till märken att sikta på liksom. Hur som helst var det dags för kontrolltävling efter uppehållet. Mycket moget av mig att inte stressa upp till Bowl-o-rama något i mellandagarna för att spela en early-bird. min planering sa nämligen så men hur många ggr har man inte gjort det ändå?! Skulle som sagt inte spela något förrän denna starten i Höstslanten.
Har inte spelat mycket alls på profilen, USBC Blue 41 fot. Borde kanske haft bättre koll då tävlingen spelas i Högdalens Bowlingpalatz, dvs i hallen jag driver ihop med farsgubben. Hade en plan, kanske höll fast lite väl hårt vid den dock. Dessutom började jag rostigt tekniskt sett, x antal slag där jag vänder mig om och tittar efter killen som slog slaget åt mig? Kände mig minst sagt INTE delaktig i vissa av dom. Valde att börja med lite stabilare klot såsom Vibe och Gamechanger men hamnade på mellis. Nästan tvingade mig själv att välja en enklare linje från start, mycket eftersom man sett att merparten spelare gjort högt när oljan åkt ner lite. Kom på mig själv att jag inte tog några beslut, först när skallen var påskruvad igen började det lossna. Det är alltid roligt att se hur spelare och supporters från hallen nästan lider mer än man själv gör när det inte riktigt vill sig. Kan tycka att det är charmigt, iaf numera sedan jag lärt mig att inte stressas av deras oro.
Självklart gjorde det skillnad att spela fresh och sedan följa 2 skevhänta från att komma in på banorna där högerhänta petat ner ett häng. Spelade Too Reckless i övergången 3-4 serien och sedan fick Nomad Dagger rulla. Avslutade sista 3 serierna med 784 för 1370, då med 7 resp. 10 kryss från start i serierna 5 & 6. Har MÅNGA höga serier på sistone, men något vill inte låta mig addera nya ”perfekta serier” till statistiken.
Höstslanten har en insatstävling, de 16 bästa oavsett klass avancerar till final. Mina 1370 gav mig en 4e plats när det återstår 4 starter i tävlingen. Nådde däremot min kund, kompis och sponsor Lasse ”Larzon” Englund som smällde in 1410 tidigare i månaden.
Högdalens Bowlingpalatz arrangerar även Cashback Tour Dec-Feb, denna ska avverkas under nästa vecka tillsammans med AIK Tournament är det tänkt. Som sagt, uppehållet är över…. 😀

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: