CashBack Tour – EuroBowl Norrköping

Jag valde att skjuta upp min start i Höstslanten (St-Mäst) för att istället spela CashBack i Norrköping. Tanken var god men det blev inget vidare. Som vanlig dödlig jobbade jag hela dagen, fick dessutom mina klot Reckless, Too Reckless och Hellraiser från DV8. Borrade samtliga och tog hand om de kunder som var bokade i shopen. Självklart slank det med en extra sådan varpå vi fick bråttom. Kunden var nöjd och insisterade själv om att vi skulle skjuta på borrningen så honom kan jag knappast beskylla.
När vi väl kom ner till gnällbältet hade vi hela 30 min till start dvs FÖR lite efter 18 mil i bil. Vi skulle spela på deras vanliga smörj, Kegel-Beaten Path. Samma som AIK Tournament kommer att spelas på. Något som alltid kan ställa till saker är ansatserna, dessa var riktigt hala vilket gjorde att jag fick gräva bland sulor och klackar. Hittade en ok setup men fortfarande aningen halt. Banorna i sig var inte speciellt svåra, kanske var det så att jag stirrade mig blind på siffrorna och började aningen långt vänster, hade nämligen ingenting i början. Starten var full av lokala förmågor och vi började på de höga numrena. Samtliga kommenterade skillnaden mellan banorna t.o.m på paren men framför allt från låga till höga nummer. Lag som bytt sida skiljde upp till 700 poäng på en ligamatch. Då finns det nog en aning belägg för påståendena. Jag gick runt på de flesta kloten i väskan, merparten spelade jag med Reckless och avslutade med Too Reckless. När jag väl kom till rätta spelade jag omkring 3e pil på högerbanorna och 17 på vänsterbanorna utom på bana 9, där var jag inne vid 19. Det var SKADAD skillnad mellan banorna på det paret samt från föregående serie på bana 20. Jag gjorde iaf ett par höga serier men starten i sig blev en besvikelse, 1643 sedan ska ett par justeringar göras då man kan köpa försäkringar i form av att byta ut sin sämsta serie och lite sådant.

Försöka se till att förberedelserna inför Vtouren i Västerås på torsdag blir bättre.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: