SuperSix Malmö – Final

Vaknade av mig själv strax innan klockan skulle ringa vid 09.00. Till min besvikelse hade Gunde druckit upp all bläbärssoppa. Kunde inte gärna fråga runt bland barnen om det var någon som ville ha stryk ifall herr Svan var oskyldig. Fick i mig en bra frukost trots misären, jag gillar frukost. Man pratar om det som viktigaste målet, det gör mig knappast något som skulle kunna äta frukost 4 ggr om dagen. Gillar att laga mat och kanske skulle det bli segt att aldrig få tillaga något annat än bacon och ägg….. näh, får nog kontrollera min kärlek till frukostmat istället.
En ganska trött och besviken Erik körde mig snällt till hallen innan han packade kärran för hemfärd. Jag hade ett skönt lugn inför dagens spel, ibland kan vissa saker besvära en men inte idag. Började första serien med Liberator, trots en miss mitt i serien blev det ändå 236. Idag läste urethanet aningen annorlunda. Var tvungen till att attackera det torra brantare, annars läste det inte bra nog. Andra serien började jag med 8 från start innan kägla 9 satte stop för det roliga. Många bud på en perfekt serie i helgen men ingen lyckoträff hittills. I den tredje serien började det bråkas. Nu vet jag var all den oljan som fanns på bana 18 igår kom från, det var från bana 12 idag! Det svängde nämligen häst där detta passet. Efter 2 försök bytte jag boll på högerbanan till GameChanger, ordnade till sig trots olika klot på banorna och 237 i mål. Höll mig i toppen hela passet och avslutade de sista serierna med Eruption som jag även spelade med igår. Skiljde inte så mycket från gårdagens spel, mer än att jag fick gå djupare idag i sista serien. Slutade som 2a med mina 1423 efter Gruffman och hans blyga 1552!
Paus på schemat och köttbullar, kokt potatis och SÅS fick landa i Dennis kurrande mage, smarrigt. Vilka solstrålar det jobbar bakom disken på Baltiska btw…… inte! Ibland undrar jag hur vissa människor förmår sig att komma ur sängen när de ändå ska se självmordsbenägna ut hela dagen. Livet är inte alltid skitkul, men vet du vad? Det blir vad man gör det till, försök åtminstone le EN gång om dagen och inte ensam framför spegeln nere i källarförrådet!
Numera spelar man först 6 serier där 9 spelare går vidare för ytterligare 3 serier samt att man har resultaten med sig från föregående omgång. Man spelar oxå på samma olja, dvs man oljar inte om mellan blocken. Av dessa 9 spelare går 4 vidare till stegfinal. Jag var som sagt tvåa efter första omgången, men det var tätt följd av resterande fältet. Lyssna på denna, dessutom var jag äldst i topp9, vilken grej! Är det så att min blivande roll som Morbror oxå ska innebära att jag ska behöva känna mig gammal? Det tänker jag inte gå med på, inte än iaf. Som äldst i finalfältet valde jag att spela plast i första serien. Mycket för att jag fick börja på det paret som skänkt oljan till bana 18 igår, men oxå med tanken att iläggsoljan skulle börja att ta slut samt att nedspelet skulle ställa till det för samtliga spelare. Alltså kunde jag krypa ytterligare höger och på så sätt få vara ifred. Gjorde 226 i första med en ok reaktion tyckte sedan att de andra verkade klara sig ”för” ostört samtidigt som jag inte riktigt fick plasten att läsa som önskat. Hamnade nu mellan beslut, valde GameChanger som var min mest förlåtande boll reaktionsmässigt och klev ordentligt vänster men denne orkade aldrig gå hela vägen och samtidigt ta käglorna på ett vettigt sätt, Nomad Dagger fick en ny chans med strike och 2 x tian kvalificerade han sig för väskan igen. Nu hade jag 412 på mina 2 serier och plötsligt låg jag 7a och 30 poäng från stegfinal. Beslut var ett faktum, Eruption var mitt enda hopp och första slaget tog vid pil, 3-10 kvar men spärrade. Gå mer vänster och trippel blev det vilket gav mig lite hopp innan…… 7-10, bra timing! Satte dubbel efter det och liten strimma hopp fanns där ändå men 7an på liknande träff punkterade mina chanser. Det tråkiga i sången var att jag fortfarande hade vittring på ShootOuten trots att jag missade final i Nyköping, men detta krävde att jag placerade mig sämst tvåa och före James och Marty. Dubbel punka kan man säga men är totalt sett nöjd med helgens spel. Mina block har varit höga allihopa utom det sista 3 serierna, kan bara säga att sedan Mark Baker var hos oss i höstas och jag för första ggn på länge fått något konkret att arbeta med har det gått åt rätt håll igen.

Har fullt med tävlingar i uppehållet, närmare bestämt 6 st så det är bara ta med sig det som var bra och ladda om kanonen till tisdag, då ska det bowlas Cashback i Norrköping.

Sov gott allihopa…. för det ska jag göra!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: