SuperSix – Malmö – Start 3

Igår fick jag sova ut, det var behövligt. Sen blev det frukost med boysen, hittade blåbärssoppa på buffen. Det var en hit, länge sen man drack det. Kanske nyckeln för nya framgångar, funkade för Gunde!
Planen var som sagt att testa alternativ till de tidigare starterna. Innan har jag upplevt karaktären lika och därför oxå letat efter liknande lösningar. Nya käglor har gjort sitt när det kommer till carryn, men så länge klotet tar i tid så har det sett ok ut.
Jag värmde med samtliga klot för att ge väskan en chans. Slutade med att jag valde Eruption. En aningen starkare pin men på en relativt snäll kula med lågt RG. Visade sig vara ett bra val då jag hade 981 efter första fyra serierna. Skönt att ha något alternativ till urethanet som jag slår så pass höga serier med. Motivationen genom passet var ljummen eftersom jag redan hade en score att gå på men så länge det flyter på kör man, hamnade dock i lite gunga på banorna 17-18. Högerbanan kändes som om de oljat den tre ggr utan tvätt, den var snabb på riktigt. Nyttigt att hamna på när det inte gäller något, jag valde Nomad Dagger och flytta längre vänster. Försökte mjukskruva för att försöka behålla carryn men så for jag drog den aningen inåt var det för tunt i fickan. Nya beslut gav mig iaf 190 i serien men nyttigt som sagt. Det blev 1394 i mål vilket hade räckt för final även det, summerar mina starter 1335, 1518 och 1394.

Idag är det showtime igen, finaldags. Sugen på att lira, sovit gott och har en bra känsla i kroppen. Ekiz finns på plats för eventuella justeringar i tekniken. Nu kör vi!!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: