Liga i Götet, Joker och Alingsås på schemat.

Jobbade fredag kväll, blev kvar till sent vilket oxå fick herr Eklund att gilla kudden lite för mycket. Visserligen en väl tilltagen samlingstid innan avfärd mot Göteborg men har man en tid så har man. (Är inte alltid världsbäst på det där med tider, erkänner) Lövet ringer för att fråga om jag behöver bärhjälp? Jag som vaknar av samtalet fattar INGENTING! Vad menar du? Nej, jag har packat. Tänker du hämta mig hemma, eller vadå? Han som står utanför bowlinghallen kliar sig i huvudet och ser lika frågande på konversationen. Han säger att vi ses snart och samtalet avslutas. Kort därefter ringer han upp mig igen, jag har självklart rusat ur sängen kastat på mig kläder och på väg ut i bilen. Vad menade du egentligen? Frågar han. Ja, alltså jag är hemma och just insett att jag är duktigt sen, är på hallen typ nyss. Ses snart!

En fantastisk start på dagen! Allt ordnade sig och bussen var laddad med strikekulor, för spärra kan vi ändå inte. Max skötte sig strålande bakom ratten hela vägen. Vi hann t.o.m äta lunch och dra till ett shoppingcenter innan spel.

Joker kallade oss ”Det vita spöket” eftersom de inte lyckats vinna över oss än. Vi spelade på WTBA Athen idag. En mediumprofil på 40 fot som har sina fällor öven den, dock kanske den lättaste av de 3 profilerna enligt mig. Alla i laget ser tämligen bra ut på värmningen vilket ger ett gott intryck, tyvärr blåste domaren i pipan, GAME ON! Den här matchen går inte kategori plattmatch. Vi förlorar matchen med 10-9 och större delen av oss underpreseterade. Det var egentligen bara TW som gjorde vad han skulle, resten av oss gav bort den har vinsten som inte ens blev oavgjort. Bajs!

Middag på O´learys och bowlingsnack i lobbyn gjorde tydligen susen. Dagen efter möter vi Alingsås på WTBA Los Angeles, 36 fot. En mysig hall med AMF HPL laminat, jag får inte ens rysningar längre när jag pratar om dessa banor. Kanske har det att göra med min 2a placering i Jönköping?
Grabbarna håller ihop det klart bättre idag, vi har taget från start till mål. Ett par slarvmiss även denna gången men ett klart mer taggat lag på banorna som tar mer ansvar. I andra serien spikar Erik för poäng på deras bord vilket stärker honom och laget. I 3e serien sätter både jag och TW ut i sista för vinst på bordet och 6 pinnar i totalen. Skönt är det! Spelade med plast och urethan. Vad är det man brukar säga? Plastic is fantastic! 😀
Vi vinner matchen med 13-7 och resan hem blir klart kortare med 2 poäng i bagaget. Dags att skjutsa Gery till flygplatsen. Väderprognoserna talade kanske inte för att han skulle komma hem men tidtabellen sa ”On time”. Letade upp någonstans att äta, varsin ”Pizza rubbet” (pommes på pizzan…. haha). Sen var han klar för avfärd. Dessvärre fick jag meddelande om att flighten blev inställd, surt. Han skickade dock ett betryggande meddelande dagen därpå att han var hemma helskinnad igen.

Sammanfattningsvis var helgen ok, även om vi givit bort poäng igen. Juluppehåll och diverse tävlingar på schemat, ser fram emot sista halvan av säsongen. Vi har ett ok läge, grabbarna är taggade efter vårt snack. Bra skit!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: