WSOB Las Vegas – Scorpion & Shark

Ledsen att jag inte uppdaterat er något mer under resan, ska se till att det inte händer igen. Hela idén med detta försvinner liksom, jag fattar det.

De två kommande passen var jag heltorsk, hade en knappnål att spela på kändes det som. Vissa klot såg ut som skit, de som rullade ok strikade inte tillräckligt. Kände samtidigt att jag inte fick bollen i ”rull” på samma sätt som vi letat efter mycket på sistone. En kombination av flera faktorer som talade sitt klara språk. Mycket spelare som man inte trodde skulle göra något vidare ifrån sig om de inte gjort det innan klev plötsligt fram. Sannolikt för att sparsammare linjer blev mer gynnsamma, tidigare handlade det mer om att kunna flytta tillräckligt mycket vänster och sedan få något som orkade tillbaka.
Jag spelade Scorpion med Sean Rash och Brian Kretzer som både slaktade profilen. Kretzet mjukskruva f-n från start till mål, avslutade dock långt in som oss andra omkring 6e pil, IGEN. Sean måste jag säga har sett jobbigt bra ut här, som en maskin slaktar han underlag efter underlag med sina nya Nexus och Nexus Pear. Det är ju trots allt såhär att allt avgörs i en och samma hall under 3 veckor, klart att det hjälper till om man har en bra look i just denna hallen som vi alla vet att det många gånger kan vara. Hallen i sig har helt enkelt en karaktär som passar dig oavsett underlag.
Shark var samma sak, dock spelade jag inte med någon som gjorde speciellt bra ifrån sig . Slapp därför förödmjukas som dagen innan. Hade fortfarande chans på topp53 och spel i den totala finalen men var aldrig nära helt enkelt.

En tävling kvar, två om jag fortfarande kan spela 2-manna med Juhani Tonteri som frågade mig tidigt i veckan. Man måste nämligen vara en none-member och en member om man ska delta. Eftersom jag är medlem så blir det svårare att hitta någon att spela med.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: