WSOB Las Vegas – Carmen Salvino Classic

Sista deltävlingen nu då. Hade inspelningen dagen innan, kände efter 4-5 slag att detta kommer dra iväg på riktigt. Kändes som ett houseshot, så länge du inte tvärade ut bollen för tvärt fanns det hur mycket som helst att spela på. Skulle alltså bara bli en fråga om carry dvs att få loss den sista käglan.
Martin Larsen som spelade den tidiga squaden gjorde 1930 på sina 8 serier, ett snitt på dryga 240 var endast 5a i starten! Det säger en del om tempot som väntade, det var alltså bara till att sätta på sig strikeskorna om man ville vara med och leka. Lite samma sak här, jag ville stå kvar till höger och gå rakare men kom alltid lite på sidan av bollen ett par gånger på serie och bollen blev för vass, antingen hörnkäglor eller mitt på. Hade 80 över efter 4 serier, ett semiläge helt enkelt. Då sket det sig, hamnade på ett banpar som jag visserligen visste var ojämnt hela veckan men 500Grit på ena bollen och 2000Grit på den andra och 4 stav i skillnad var kanske lite väl mycket, 176 och jag tappade sugen faktiskt. Fortsatte lika kass i nästa och sen var det bara att ta sig i mål mer eller mindre. Kanske låter som en dålig inställning men efter alla dessa serier och nivån som killarna höll så var det bara ett läge och det var att snitta 235 eller mer, serier på 170 innebär att du måste skjuta 260-serier för att ta ikapp detta.
Avsluta även denna gången ok, 1682 i mål men på dessa banorna var det som att missa 700 i en ligamatch på forna hustuban.

Nu blir det till att ta beslut om vilka klot som får stanna och packa väskorna för Tonteri hade missat att finalen i 2-manna var efter att han bokat sin flygbiljett hem, avslutningen av denna resa kanske inte föll mig i smaken riktigt lika bra som starten men jag är en erfarenhet rikare.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: