Las Vegas – Viper

Idag var det dags för spel. Jag har sovit sisådär 5 timmar per natt då jag inte får till det med tidsomställningen. Spelar ingen roll när jag lägger mig, vaknar ändå 04.00 varje natt och kan inte somna om. Just idag var det kanske inte så farligt eftersom vi började spela redan 07.30. Ingen risk att man försov sig iaf. 🙂

Morgonen började med spelarmöte där man gick igenom samma saker igen som på rookiemeeting, förutom reglerna var det upprop för spelarnärvaro. Länge sen man var på ett upprop, måste ha varit mönstringen?! Jag var lottad med en kille från Dallas, Columbia och Tyler Johnson i 20-års åldern från Surprise, Arizona som inte hade platsat i Div2 hemma. Inget ont om div.2 men när man kommer hit trodde man iaf att samtliga som deltog skulle ha en microskåpisk chans att lyckas, men med sina 567 efter 4 serier såg det rätt mörkt ut för den killen, han slutade oxå sist med sina 1206. Sannolikt tog han chansen som många andra junisar kanske borde gjort, att få delta i samma tävling som de bästa i världen. Hade jag kunnat gjort detsamma i en tävling med Tiger Woods hade jag inte blinkat även om det inneburit ett par dusin bollar o vattnet, samt ett par kalla för utslag som inte passerat damtee.
Urethanet var iskallt idag, det svängde betydligt mer på kanten och inte förrän jag kom inåt 7:e stav fick jag igenom den men då blev det för vekt och lämnade hörnor istället. Jag fick helt enkelt ställa mig i ledet bland de andra penismätande hormontrollen om vem som kunde skruva mest. På den här sidan vattnet är jag en averagekille i sammanhanget, här kan folk skruva på allvar. Verkar som om man växer upp med två fingerhylsor jämte nappen i barnvagnen för att vänja sig vid känslan.
Spelet kröp in fort. Jag började bra med 243 och låg 8a i starten efter första serien, sen var det blandat dåliga slag med förändringar i banan. Folk vägrar ställa sig höger om 15 ens på inspelningen. -”Nej nej…. jag ska ändå inte spela där”. -”Nej men KANSKE skulle det bryta ner banan en aning bättre om alla ägnade ett par minuter åt det när vi ändå är för kalla i kroppen att skruva fläsket?”. Icke, mer vänster, testa klot, bli sur för att jag tyckte detta var löjligt och påminde om en annan som 19-åring då man skulle stila för skoltjejer som besökte hallen. Efter en kalldusch på 156 med en blandning dåliga slag, dåliga beslut och slarv insåg jag att det bara var till att kliva vänster om alla. In med 3-steg framför returen på högerbanorna och slowhook ala Eklund gav 490 sista 2 serierna. På så vis kunde jag hålla huvudet högt trots en medioker insats totalt sett. Avslutade med Nomad Dagger som Larsen fixade åt mig från deras team RotoGrip/Storm. Slutade +94 efter dagens pass, dvs 1694 på mina 8 serier. 16 spelare går vidare varje dag, 32 belönas och sedan går 25% av samtliga deltagare på samtliga profiler vidare till sluteventet. För närvarande ligger jag 84a.

Bara ladda om inför morgondagens spel. Jag som tillhör squad A spelar eftermiddagspasset denna gången, dvs att vi har scorer att gå till skillnad från idag. 14.00 lokal tid går vi på banorna vilket innebär 20.00 hemma för er som följer oss. Denna gången väntar PBA-Chameleon som profil.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

En tanke på “Las Vegas – Viper

  1. Liiite mer uppdaterande vore fint grabben, jag följer Larsens sida, men jag är ju mer intresserad av hur det går för dig och jerka.

    Ha det

    Traber

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: