Las Vegas – Speldags!

Igår var det officiella träningen och den fungerar ungefär som i mästerskapen dvs banorna är smorda med de profiler som kommer att användas under tävlingarna, sen får man knalla runt bäst man vill och testa samtliga 4 profiler. Eftersom vi börjar på Viper kändes den mest angelägen att börja på, tyckte mitt urethan numera Natural Pearl rullade ok, sen var det hugget som men 505T ser bra ut oavsett vad som ligger i denna hallen. Efter träningen blev det mat och titta när de andra hade sin träning. Inget nytt, här ska det SKRUVAS kan man säga. Samtliga profiler kryper in till 4:e pil fort så det är bara till att stoppa i korvarna. Tekniken kändes bästa på länge, lite Jönköpingkänsla på tryggheten i spelet vilket knappast gjorde ont.
Efter träningen fick jag tigga klot då vissa kulor sett rätt kalla ut såsom Grape Vibe och Bandit. Dessa är annars riktigt bra bulor men inte här för mig med mina layouter iaf. Avslutningsvis var det spelarmöte för oss ”rookies” där man gick igenom de 1000 regler som vi tidigare hört talas om.

När vi gjort allt schemalagt blev det en trip till närmsta outlet för inköp av lite kläder, vi har rest lätt så det är bara till att handla. Här kan man fynda på riktigt.

Snart game on!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: