Super Six – Nyköping

Ja, vad säger man? Jag visste innan att schemat var tight, kanske var det lite väl positivt. Efter en bra serie tävlingar i rad blir man dock sugen att spela det mesta man kommer över. Det man dock aldrig får glömma är att skallen måste hinna ladda om, annars kommer du inte kunna prestera. Jag landade på Arlanda 13.30, kom till Högdalen för att byta ett par klot och sedan fortsatte hem. Tömde resväskan i tvättkorgen och fyllde på med nytt, därefter bar det av till Nyköping för start 19.00. Kan väl säga att den starten var en ”GDSGD”, vilket det inte gjorde. Tilly var med och vi passade på att ta en dag på stan med lite shopping och annat för att ladda batterierna på nytt. Klart mycket bättre start denna gången, hittade något längst ut med urethan Liberator men hoppet efter 3 serier var inget jag löste tillräckligt bra och nytt försök blev det. Samma resa igen, urethan från start men nu försökte jag hålla mig tightare genom ilägget då jag valde att öppna ordentligt de två tidigare starterna då många lyckats med det. Hamnade på mellis och fick ingen vidare reaktion, slutade med att jag spelade över 20 vid pil med bryt omkring 6-7 med en Victory Road – Solid. Det var första gången jag hade en vettig kägelreaktion med den vägen till fickan, avslutade med 248 dock tävlingens sista serie tyvärr.

Jag lärde mig något denna gången oxå, hur stor och cool man än känner sig så måste man vara förberedd när man ska prestera på en hög nivå. Trots hjälp från Ekis som gick bakom och lite bollande med Tomas om diverse så var jag inte där helt enkelt. Promotion Cup var något jag sett fram emot samt att bara 3 dagar efter Nyköping bär det av till Las Vegas för VSOB, vilket har varit höstens stora event.

Nya puckar i Vegas helt enkelt!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: