Promotion Cup – Monte Carlo

Med nyladdat kroppsbatteri bar det av till bowlinghallen Nibox, 8 banor av AMF HPL som tidigare givit mig gåshud och kväljningar. Mycket betong och väldigt praktisk som hall men inte mycket känsla över den. Presidenten för AMF Europa hälsade oss välkomna när vi anledde, en trevlig gest tycker jag.
Väl på banorna tog jag mig fram till övertrampslinjen, tittade på banorna i sidled. Till min förvåning ser jag att maskinen lagt ungefär någonstans mellan en gnutta och ingen alls olja på de 10 yttersta ribborna. I inbjudan stog det, ”Kegel – Stone Street”. Det som låg på banorna var något annat, jag skulle kalla det något som Bowlingballreview.com anvander nar de marknadsför nya klot, jag körde taktiken ”blunda och hoppas” eftersom någon som var blind med träben skulle snitta 220 på dessa banorna. Det som var aningen störande, den höga ljudnivån med tanke på alla betongväggar som ljudet studsade mellan, samt luftfuktigheten som gjorde ansatserna väldigt sträva, flertalet gånger fick vi börja om för att högerfoten fastnade i första steget och gnissel som kunde vissla på hundar ljöd. Sen kan man kanske tillägga att det gjorde oss svettiga som 10-kampare.
Idag fick men Grape Vibe tjänstgöra igen, den passar absolut bäst när jag ska ta bort den ”övertuba” eller ”wet/dry” som blir när man väljer att olja såhär. Allt annat överreagerar när det träffar torrfältet och tenderar till att glida för långt i floden av olja innanför. Hade en tanke på plast men det blev aldrig läge för sånt, bytte till 505T när Viben inte orkade längre då vägen till fick blev för lång. Jag gjorde 1482 och var tvåa efter Alexander, den unge ryssen som inte träffade långsidan på en hangar när vi spelade ihop i Chaetaubriant. Näste spelare i passet hade 1375. Det är den sammanlagda slagningen som räknas i Masters, där var jag 100 före tvåan med mina 370 över på 9 serier totalt, vilket ger ett snitt på dryga 240.

Imorgon är det TV-finaler igen, Masters och Lagmomentet. I mitt lag ser ut som följande:

Dennis Eklund
Matt Miller
Dwayne Van Zandwijk
Tony Regnie (den lokala förmågan från Chaetaubriant)

I Masters är jag högst rankad vilket innebär att jag endast spelar den avgörande matchen efter att de andra slagit ut varann.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: