Promotion Cup – Resedag nr1.

Då var det det dag igen, klockan ringer mitt i natten känns det som och uppladdningen inför den 13 timmar långa bilresan till Monaco står inför oss. Fullt batteri i Mac´en gör att resan ska kännas kortare. Jag och Matt hamnade i Brunos bil, normalt sett hade det inneburit att man skulle spara någon timma förhållande till minibussen men konvoj ska det vara samt att BB kör som tant Greta. Lunchstopp efter dryga 4 timmar och inhemsk mat på menyn. Matt säger att han tar en smörgås, jag som är väl uppfostrad måste smaka allt. Smörgås kanske inte hade varit en så dum idé iaf…. jag gillar verkligen inte Frankrike.
Matt körde nästa pass och BB somnade som ett barn vid sidan om den engelske blyfoten. Bruno får samtal om att -”Bilen går bra, inte likt dig att köra så fort?!”. Han tittar på Matt och frågar om det gått fort medan han studerat insidan av ögonlocken? -Din fartspärr ligger vid 180km/h bara så du vet.” 🙂
Efter diverse extra stopp för att ryssarna ska gynna tobaksindustrin kom vi fram till Valance för övernattning. Italienskt till middag, dagens samtalsämne var likheterna mellan holländska och svenska språket samt våra olika matkulturer. Trivsam avslutning på dagen och nu väntade betongsängen ala Formula1, dock kunde jag lika gärna sova på golvet efter dagens utflykt.

Imorgon väntar Monaco, sebon! 😀

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: