Promotion Cup – Resedag nr.2

Trots den stenhårda sängen lyckades man sova ostört till avresa mot Monte Carlo. En klart fattig frukost sen intog man baksätet, laptopen i knät och nya episoder av ”Californication”, Hank Moody och hans fantastiska problem skulle underhålla mig i dryga 40 mil till.
Desto närmre Monaco vi kom, desto bättre blev det. Vi passerade Nice, redan där var landskapet vackert. Solen sken till skillnad från det ösregn, blåst, åska och blixtrar de senaste 2 dagarna bjudit på. Omgivningen blir allt mer tropisk, och Toulon där World Cup spelades presenterade man som franska rivieran…… yeah right!

Det är förvånande hur fort man kan förtränga 13 timmar i bil! Så snart man kommer till nya platser, får solljus på sig och en gnutta hopp om välmående så försvinner plötsligt allt det bittra man samlat på sig.
När vi kom till hotellet stod TV-teamet och väntade utanför, sprang sedan efter oss med micstativ och kameror. Paret som uppenbarligen försökte få hjälp med något i receptionen flyttade sig så fort vi kom. Klart att jag är speciell, iaf enligt min mamma men det är märkligt vilken respekt människor har för celebert besök. Kameramännen följde oss till hissen och snart kunde vi komma upp till det klart inbjudande rummet och dess utsikt mot hamnen nedan.

Dennis - Monaco Hotellrum - Monaco

Nu har vi ett par timmar att vila inför kvällens spel. Det är dryga 25´c varmt och själv tänkte jag få lite sol på mig, allra helst efter bristen på gula gubben hemma i sommar.
Ikväll spelar vi 6 serier som läggs på våra tidigare resultat samt att dessa resultaten kommer att sortera oss inför lagmomentet.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: