Promotion Cup – Vilodag.

Efter en sen middag igår blev det sovmorgon idag. Varken jag eller Matt kom ner till frukost utan det blev promenad till affären för inköp av diverse förfriskningar. Det enda vi hade bokat idag var ett träningspass i Nantes dryga 45 min från hotellet, detta för att hallen på byn var stängd. Typiskt franskt!
När vi satt i bilen visade det sig att Bruno valt att vi ska åka mitt i rushen vilket slutade med resan tog 2 timmar. En aningen luddig kommentar från BB i bilen om att träna med plast visade sig snart handla om att ryssarna lånat minibussen till kusten över dan. Vilket i sin tur betyder att mina klot inkl. skor är på rysk guidad siteseein, perfa!!! Först trodde jag att det var ett skämt men jag fick det bekräftat när vi står i bowlinghallen. Klart jag vill sitta i köer 2 timmar för att träna med hyrskor o hallklot! Har ni oljat idag? -Nej. Kanske kan ni smörja ett par banor för annars kommer Dennis kasta karate på någon för han är redan ganska upprörd. Det slutade med att killen i shopen oljade upp 2 banpar och lånar dessutom ut sina egna bowlingskor. Jag kunde spela med Phils klot, varpå jag hade lånat ihop dagens utrustning. Matt lånade klot av Dwayne men fick nöja sig med låneskor då han höll på att slå ihjäl sig med någon annan vänlig lokal bowlares skor. Betting på schemat, team Europa mot team Holland, samtliga spelade med deras klot dock. Nu visade det sig att banorna var ungefär lika svåra som i Chaetaubriant och kloten spelade mindre roll bara man kom fram med rätt fot. Team Europa skopade ut Holländarna i denna prestigefyllda tävling över 3 serier, 1325-1268. Varpå jag bidrog med 254,276,248=778! DV8-Reckless var det som rullade idag. Matt sprang mest och småflina , ”He´s crazy! You are getting beaten by your own balls Phil!”. Dagens träningspass kanske inte gav så mycket tekniskt sätt men vi hade kul medan vi spelade, en bra vilodag med lite skratt vilket aldrig är fel.

Avslutade med italiensk middag innan bilarna tog kurs tillbaka till hotellet. Nu är det packa väskorna, imorgon väntar x antal timmar minibuss till Monaco för fortsatt spel i Promotion Cup.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

En tanke på “Promotion Cup – Vilodag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: