Promotion Cup – Frankrike

Jaså, var det dags att gå upp tidigt igen? Kanske lika bra att jag startar en samtalskedja tillsammans med alla bagare och brevbärare som går upp mitt i natten för jag börjar få in rutinen. 04.30 tyckte fonken att jag skulle hoppa in i duschen och sladda iväg till Arlanda, sagt och gjort.
Det börjar bli allt bättre att flyga tungt. Numera kan man betala ”per kolli” med SAS vilket jag gladeligen gör för att garanterat veta att jag får med mig ett par extra stenar. Paris var destinationen, väntade vilket sällan brukar vara någon höjdare. Stora frågan var mest hur det skulle bli att släpa 6 klot och 1 veckas packning från flyget till inrikes tåg. Väl på plats visade det sig var ”en bit av en kaka”. Tunnelbana från terminal 1 till 3 och vips så var jag på plats, löjligt smidigt faktiskt. Min pessimistiska planering gav mig plötsligt 2 timmar över att fördriva med tecknad film, ”Megamind” som för övrigt var hur kul som helst.
När jag sedan når Nantes står BB (Bruno Bidone) där snällt och väntar på mig med minibussen som tar oss till hotellet för att sedan äta middag på Buffalo Grill. Imorgon är det invägning av klot och träning, tävlingen börjar Tisdag.

Dags för en film och vila mina blå….

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: