Lahti Open – Start nr2

Gårdagen bjöd på hemmakväll dvs finsk husman, godispåse och en liten ”pulla” (bulle) eller två. Det är kallt i Finland så det är bäst att man förser sig med ett ordentligt lager som värmer i kylan. Inte mindre än 3 filmer, iaf 3 för mig som självklart snarkade mig genom den sista som för övrigt tydligen var kass så jag gjorde nog rätt beslut som gav upp i kampen mot John Blund och hans stoft.
Spelade starten 12.00, valde att spela med lite andra kulor till en börjar. Denna gången Grape-Vibe men det visade sig snart att jag behövde mer längd i skalet men fortfarande samma tänk, rull. Var inte med riktigt idag, aningen dålig inställning kanske. Alltid svårt att spela när man redan har resultat men topp8 var målet som jag släppte ganska snart, började nämligen med bleka 390 efter första 2 serierna. Banan kom till samma skede i mittserierna som innan vilket oxå innebar samma kulor som tidigare 503C och Marvel Pearl blev valen även idag. Banan kröp inåt om möjligt snabbare än igår och resultatnivån åkte nedåt, jag slutade 5a i starten på 1267. Kan bara summera det hela med att resultaten i morgon kommer sannolikt bli höga till en början men sjunka mot slutet då fler spelare kommer välja samma linjer och banan kommer krypa inåt rätt tidigt vilket i sin tur gör att merparten kommer hamna i trubbel.

Lunch på stan blev belöningen för dagens insats. Jag, Thomson och Joline valde restaurang Torero. Efter vitlöksbröd, lammracks ala vitlök med vitlöksmos så luktar jag mer än tzatsikins grundare, Christos med fiskebåten. Gott var det och restaurangen får tre solar även om väntetiden var ett stort minus. Tjejerna var mindre nöjda, valde antagligen något de egentligen inte ens vill ha på menyn utan endast tagit med som barnmat eller lathet. Salladskyckling i sås med sönderkokt pasta, den gjorde inte servitrisen fet på dricks.

Dags att ladda batterierna inför morgondagen….

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: