Ligaspel mellan tävlingarna.

Nyss hemkommen från Wien, tillbaka till verkligheten med x antal klot som ska borras, mat som ska smakas av, tävlingar som ska arrangeras….. men vet ni vad, det är kul när det händer saker. Blev dessvärre bara ett pass på banorna men 2 på gymmet denna veckan, det är 2 fler än på länge kan jag säga.
Klockan 07.30 kommer JW och plockar upp mig för avfärd mot Arlanda, det mesta rullar på som det ska. Möter upp grabbarna på Terminal 4 för avresa till Umeå. Shit….. jag minns när jag spelade mot Umeå sist, då spelade Linus Öhman där och munhuggning var ett faktum. Minns oxå hur Rajjen Forsberg samma match lyckades smälla upp (4)-hålet när han behövde 8 käglor för att spika matchen.
Väl på Arlanda vid incheckningen gnäller Lill-Lövet över hur jobbigt det är att ta av sig skärpet vid säkerhetskontrollen, Lövster rädd att hans klot ska hamna underst och coach Gert ifrågasätter huruvida en av tjejerna verkligen vill ha jobbet bakom disken då hennes entusiasm var aningen blek, visade sig att det var hon som var coach åt tjejen framför. Kan dock hålla med Gert, hon förgyllde knappast tillvaron med sin utstrålning som påminde om en väl använd tumtejp.
Hallen var sig lik i stora hela. Minnen från Junior Masters då vi spelade sista start en lördag, förseningar gjorde att personalen hotades med uppsägning om de oljade om åt oss, för då blev ”Nattbowlingen” lidande. Great! Vi hade ju ändå bara åkt buss från Sthlm för att spela deras tävling.
Matchen i sig hade sina höjdpunkter, vad sägs om ”kiosken” och 10an, 3 ggr för 3 olika spelare? Hade inte sett den uppställning innan, förutom än när Larzon (Lars Englund, Amiki) hade den kvar efter 2 SLAG! Började med att ta bort 6,9 för att sedan ta bort ytterligare 3 käglor i andra slaget, kvar stod just denna uppställningen, snyggt btw 2 resp 3 käglor i samma ruta. Släkt med Rajjen? 😀
Vi spelade på WTBA Los Angeles ala Norrland. Om man gjort en research innan och visste att de 2 yttersta ribborna inte sett olja sedan Fruppe gnällde på mängden smör på smörgåsarna farsan gjort till fikat i väggrenen -86 kanske man gjort detta bättre. Ett par tappra försök men ingen vidare bra lösning totalt sett och förlust med 11-9 efter att två av deras killar storspelat.
Hemresan aningen dyster, men Gert klämde in ett par smidigare kommentarer som ”-Har du tappat en unge på vägen?” till damen med tvillingvagn, kanske inte tänkte så långt att det kanske var just så eller värre men onekligen var det inte så eftersom han slapp ett blåöga.

Ny dag och ny match, dags att åka norrut igen. Dock inte fullt så långt. Min fd hemmahall, Sbgbowling i Sumpan och gröna tröjor som dagens motståndare. En halvstressig dag med diverse käppar i hjulen men sugen på revansch och så snart en wok landat i magen och matchstället kommit på artade det sig riktigt bra. Jerka (skadad) som coach, visade sig vara ett bra val. Första serien 4-1 till oss och själv började jag med spärr och 8 raka innan 4,9 stoppade mig för 245. En hårdare andra serie med utgången 1-4, jag och TW knep poängen för oss. Spelade båda serierna med 503C, nu började det torka upp en aning dock och bytte därför till Marvel Pearl. 3e serien var unik, ALDRIG har det varit så tyst i Sbgbowling. Detta sannolikt för att vi åter igen vinner med 4-1. Spelare och supporters inser vad som är på väg att hända, en sista uppryckning från ”De gröna” gjorde sista serien spännande men Lill-Lövet tillsammans med Jensa lyckas knipa en poäng på första banparet med ett par tursamma slutrutor, under tiden växeldrar jag och TW i strikandet som resulterar i seger även hos oss och matchen är avgjord, Sturpen vinner borta mot SIK,

F-N VA NICE!

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: