Tillbaka i Wien, lite av en favoritstad på många vis.

Dagen började alldeles för tidigt, klockan 03.30 ringer klockan och man ifrågasätter om detta verkligen kan vara på riktigt? Känns som om huvudet knappt hunnit landa på kudden och ögonen påminner om en kattlåda. Efter att ha plågats någon minut var det bara till att kliva upp. Så snart man kom iväg flöt allt på med resa och bagage. När vi kommer från är Plusbowling sig likt. Där låg min vinnarkula, hyllad på sin alldeles egna plats i shopen efter att jag använt denne då jag vann tävlingen 2007. Man har dock renoverat herrarnas sedan sist, till det sämre. Den enda vanliga toalett som fanns på bygget var nu oxå utbytt till ”fågelhylla”. HUR F-N TÄNKTE MAN NÄR DENNA TOALETTSTOL TILLVERKADES?

Spelade första starten 12.00. Denna året har man valt en aningen längre profil än vanligt, mängden olja har man inte sparat på då 27mL ligger på banan. Gamla ”Bettan” från shopen har nog gjort sitt nu, men jag har andra vapen med mig :

Track 503C, Track 505T, Columbia Eruption, Ebonite Gamechanger, Hammer Grape Vibe och plast.

Trots mängden olja svänger det på rätt ordentligt ändå, började med Vibe och växlade sedan mellan den och Eruption beroende på banparet. Rätt logiska förflyttningar genom hela passet men sista banparet krånglade till det, 186 och 1292 i mål. Kommer troligen räcka till final men väljer att spela igen, trots sömnbrist och resedag.

Nästa start satte jag mer yta på Track 505T som rullade fint men ville ändå inte slå undan de vita rackarna ofta nog. Fick snart soppatorsk och tekniken hängde med nedåt. Snart spred jag bollarna över halva hallen men trots en kass score såg jag till att inte lägga ner. Justerade ett par saker och hittade snart tillbaka, avslutade med 268, 279 vilket gav 1282 i mål. Ingen förbättring men känns klart bättre inför morgondagen.

Följ resultaten på officiella websidan: Vienna Open 2011.

Publicerad av denniseklund

Spelarprofil för hemsidan Namn: Dennis Eklund Född: 1979-08-29 Bor: Huddinge, Stockholm. Nuvarande klubb: Stureby BK Tidigare klubbar: Sundbybergs IK och BK Amiki. Meriter: 1:a Hammer Bronzen Schietspoel Tournament 2010, 1:a Super Six Göteborg 2010, SM-Guld 8-manna 2010, SM-Guld Individuellt 2010, SM-Brons 2-manna 2010, 3:a Super Six Malmö 2009, 4a EBT Rankingfinalen 2009, 4:a Ballmaster Open 2009, 5:a EBT Rankingfinalen 2008, medalj i samliga SM-distanser 2008 (brons Individuellt, guld 2-manna, brons 3-manna, guld 4-manna, silver 8-manna), 3:a Istanbul Open 2008, EM-guld 5-manna i Wien 2007, EM-brons Masters Wien 2007, 1:a Vienna Open 2007, SM-silver 4-manna 2007, 3:a Super Six Lidingö 2006, 1:a Super Six Eskilstuna 2006, 3:a Norwegian Open 2006, plus ett antal mindre vinster såsom deltävlingar på Västmanlandstouren. Mitt största ögonblick som bowlare: När vi bröt trenden för Sveriges 3-manna i mästerskap och tog EM-Guld 2009. Personliga rekord: 1 serie: 300 2 serier: 557 3 serier: 814 4 serier: 1071 6 serier: 1550 8 serier: 1951 Antal 300-serier: 10 Började bowla: Började spela på allvar 1994.. Andra idrotter: Fotboll, innebandy, hockey, tennis, bordtennis, badminton, handboll, golf. Favoritklot: Lane#1-Liberator, Lane#-Curve, Lane#1 Blue Death. Klotvikt: 15. Långsiktigt mål i bowling: Bli bäst! Sponsrad av: Högdalens Bowlingpalatz, Lane#1, ToppBoende, E.F.T Teknik. Yrke: Driver Högdalens Bowlingpalatz & ProShop . Familj: Mamma Ann-Christine, pappa Christer, syster Kim och broder Christopher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: